En 20-årig miljonär kritiserar sina jämnåriga som inte har en lyxbil: "Fråga dig själv varför"

av sofia

03 Februari 2023

En 20-årig miljonär kritiserar sina jämnåriga som inte har en lyxbil: "Fråga dig själv varför"
Advertisement

Många människor drömmer om att bli miljonärer och ofta glömmer de få som lyckas nå detta eftertraktade mål lätt pengarnas verkliga värde. Ett exempel på detta beteende är Sebastian Ghiorghiu, en ung 24-årig influencer som säger sig ha "byggt upp sin karriär utan någon annans hjälp" och hävdar att han är miljonär.

Killen hamnade i centrum för kontroversen när han kritiserade sina jämnåriga som inte äger en lyxig sportbil värd minst 200 000 euro, som han idag betraktar som "småpengar". Det kontroversiella talet delades på hans TikTok-profil.

via NYPost

Advertisement
YouTube - Sebastian Ghiorghiu

YouTube - Sebastian Ghiorghiu

Sebastian föddes i Detroit och säger sig ha tjänat 8 miljoner euro på bara sex år genom att skapa en reklambyrå för att sprida innehåll på Google och YouTube och andra jobb. "Idag har världen så mycket att erbjuda, speciellt med verktyg för artificiell intelligens som kan utnyttjas som aldrig förr, det är därför 200 000 euro är småslantar för mig", kommenterade förklarar han i en intervju.

"Folk kommer att säga att jag inte har någon verklighetsuppfattning, men så är det inte. Om du är en 20-åring och du inte har en Lamborghini bör du sätta dig ner och ta en seriös diskussion med dig själv om varför du inte har någon lyxbil", säger han. Det behöver knappast sägas att detta uttalande har gett upphov till stark kontrovers på nätet.

Advertisement
TikTok - @officialsebghiorghiu

TikTok - @officialsebghiorghiu

Många användare har hårt kritiserat hans ord med sarkasm: "Det enklaste sättet att bli rik på är att låtsas vara rik och sälja en kurs som talar om hur man tjänar pengar", kommenterade en ung man. "Otydliga instruktioner. Nu sitter jag och diskuterar med mig själv och en polis om varför de sparkade ut mig från Lamborghini-butiken," sa en annan.

”Tänk om jag inte vill ha en Lamborghini?” frågade en tredje. Andra har dock föreslagit bättre sätt att investera denna stora summa pengar: "Jag skulle hellre låta mina föräldrar gå i pension utan att blinka", skrev en tjej. Istället för att göra det till ett mål att köpa en Lamborghini, borde en tjugoåring bara leva sitt liv så ärligt och uppriktigt som möjligt.

Vad tycker du om hans uttalande?

Advertisement