Han bygger en vagn för sin sjuka fru: "Hon kan inte gå längre, men vi är inte villiga att ge upp våra promenader"

av sofia

11 Augusti 2022

Han bygger en vagn för sin sjuka fru: "Hon kan inte gå längre, men vi är inte villiga att ge upp våra promenader"
Advertisement

Kärlek är ett väldigt brett begrepp och var och en av oss kan ge denna känsla den beskrivning de föredrar. När du älskar någon djupt finns det många sätt att visa det på för att få den personen att inse hur starka dina känslor är. Huvudpersonen i denna berättelse hade en mycket originell och användbar idé för att visa sin fru hur mycket han brydde sig om henne.

Det här paret älskade sina långa promenader i naturen, men var plötsligt tvungna att avbryta denna dagliga vana på grund av att kvinnan fick multipel skleros. Det var då mannen bestämde sig för att göra något extraordinärt för att lindra sin frus lidande. Låt oss kika på vad han gjorde.

via Faith Pot

Advertisement
Rick Dorothy/Facebook

Rick Dorothy/Facebook

Rick och Jan Dorothy träffades när de båda fortfarande var gifta, men det var något som sa att de inte bara var vänner. Till en början lade de inte alltför stor vikt vid sina känslor och fortsatte sina respektive liv, men efter skilsmässan började de dejta, gifte sig, bildade familj och fick två barn ihop.

"Svårigheterna har inte varit få i vårt liv - berättar Rick i en intervju - men vi har alltid stöttat varandra. När Jan väntade vårt första barn blev jag av med jobbet och vi hade det väldigt svårt, men vi misströstade aldrig. När det fanns ett problem som skulle lösas, som detta, tog vi långa promenader där vi diskuterade saken och letade efter den perfekta lösningen tillsammans".

En vana som slagit rot mer och mer i paret och som de aldrig klarat sig utan. Synd att något oväntat och obehagligt hände som representerade ett enormt hinder för oss båda. Det var under en av deras långa promenader i naturen som Jan började känna att något var fel i hennes högra fot. Till en början ägnade paret inte alltför mycket uppmärksamhet åt saken, men sedan när problemet med tiden även dök upp på andra foten bestämde de sig för att undersöka saken.

Advertisement

Så upptäckte de att Jan hade drabbats av multipel skleros, ett allvarligt tillstånd som så småningom skulle göra att hon inte längre skulle kunna gå långa sträckor. Kunde Rick någonsin tillåta något sådant att hända och att detta tillstånd skulle förstöra deras romantiska vardag? Absolut inte och det var därför han outtröttligt letade efter en lösning och hittade den.

"Jag lovade mig själv att jag skulle göra det omöjliga för att hon skulle kunna få en normal och fridfull vardag - sa mannen - En dag såg jag ett gammalt program på TV med en kinesisk rickshaw, där fick jag idén om att bygga något liknande för att gå på promenader med henne precis som vi brukade göra. Först var våra barn skeptiska, medan hon aldrig ifrågasatte huruvida min plan skulle vara framgångsrik eller ej, inte ens första gången vi provade den".

Rick Dorothy/Facebook

Rick Dorothy/Facebook

Det finns nog inte något större bevis på kärlek från denna man till sin bättre hälft. Han kunde ha struntat i det, slutat med promenaderna i sitt sällskap men istället nej, som han själv erkände, skulle han ha gett allt för att få henne att må bra och det gjorde han verkligen.

En gest av oändlig kärlek som rörde många människor på nätet och får oss att tro att detta utan tvekan är den starkaste, djupaste och vackraste känslan i världen och att ingen människa skulle kunna klara sig utan den i sitt liv, håller du inte med?

Advertisement