Äkta kärlek: den här mannen har offrat sitt arbete för att ta hand om sin fru i vegetativt tillstånd

av sofia

24 Maj 2023

Äkta kärlek: den här mannen har offrat sitt arbete för att ta hand om sin fru i vegetativt tillstånd
Advertisement

Man vet aldrig när kärleken kan födas, när man kan bli överväldigad av den där underbara känslan som är så intensiv. Det bara händer. Ibland handlar det bara om att inse det, att förstå att man älskar en person så mycket att man inte är villig att leva utan den. Men det finns inte bara positiva aspekter: kärlek är ett djupt band, nästan ett "band" som blir omöjligt att lösa upp.

Huvudpersonen i denna berättelse är ett levande bevis på vad det innebär att älska någon villkorslöst. Han har gett upp allt för att hålla fast vid det som verkligen betyder något för honom.

via Elcomercio

Advertisement

David César och Bruna de Sousa är ett ungt gift par som alltid har älskat varandra fruktansvärt mycket. Tyvärr förändrades deras liv, särskilt Brunas, radikalt under vad som verkade vara en helt vanlig kväll. 

De var inställda på att titta på TV...när tjejen plötsligt kände sig dålig och hennes hjärta stannade. Lyckligtvis förlorade hon inte livet, men på grund av den svåra händelsen förblev hon i ett vegetativt tillstånd.

I det ögonblicket förstod David att något hade förändrats för alltid. Men han hade inga som helst tvivel på att han älskade henne och skulle fortfarande fortsätta att älska henne, till varje pris. Och de uppoffringar som han var tvungen att göra skulle visa sig vara många...

Advertisement

Mannen valde att ägna hela sitt liv åt att vara vid sin älskade frus sida, men detta fick avgörande konsekvenser i hans liv och det slutade med att han fick sparken.

Den ständiga frånvaron på arbetsplatsen, enbart och uteslutande på grund av viljan att ge rätt vård till kvinnan, gjorde att han förlorade jobbet och följaktligen det enda försörjningsmedlet han hade att leva på och framför allt som tillät honom att betala hennes dyra vårdkostnader.

Slutligen sökte David hjälp på nätet där han delade med sig av sin hjärtevärmande historia och startade en insamling som drog in en större summa! Tack vare allt detta kunde hans frus behandlingar betalas, inklusive ett nytt experimentellt läkemedel som medförde betydande förbättringar av Brunas hälsa.

Paret har fortfarande utmaningar att möta i sin framtid tillsammans, men vi är säkra på en sak: de kommer att göra det tillsammans och älska varandra som de alltid har gjort.

Advertisement