Hennes pojkvän överger henne mitt under middagen på en restaurang och ännu en gång blir hon tvungen att betala notan

av sofia

20 Juli 2022

Hennes pojkvän överger henne mitt under middagen på en restaurang och ännu en gång blir hon tvungen att betala notan
Advertisement

Det är allmänt känt att när du börjar dejta någon kanske det första intrycket inte alltid stämmer, men du förväntar dig garanterat inte heller alltför radikala förändringar under loppet av en eventuell relation. Under de första dejterna är det normalt att vara uppmärksam på alla detaljer, i ett försök att se "perfekt" ut och göra ett gott intryck, men det är minst lika normalt att inte totalt förändra sitt beteende under förhållandets gång. En ung kvinna vid namn Carola, å andra sidan, berättade på TikTok om sin dåliga erfarenhet av en kille som hon trodde var hennes livs kärlek. I slutändan visade sig dock den unge mannen vara långt ifrån perfekt.

via TikTok / carolaysumusica

TikTok / carolaysumusica

TikTok / carolaysumusica

Carola trodde att hon verkligen hade hittat sin själsfrände, den perfekta mannen: gullig, omtänksam, kärleksfull och uppmärksam på hennes behov. Vad mer kan man önska sig i ett förhållande? Men plötsligt började den unge mannen visa sina värsta sidor och gjorde förmodligen det värsta en man kan göra på en dejt. Kort sagt, pojken tvingade Carola att alltid betala räkningen på restaurangen, med hjälp av några ganska irriterande knep. Från det att Carola trodde att hon hade hittat drömprinsen, insåg hon snart att mannen hon hade idealiserat så mycket bara var en egoist. Första gången de gick ut och åt tillsammans på restaurang hade Carola faktiskt redan ätit middag, men pojken hade insisterat på att hon skulle ta något för att göra honom sällskap under måltiden. Carola gick honom till mötes genom att beställa en liten portion av en av de många rätterna på menyn, men till slut fick hon betala hela notan den kvällen eftersom han hade "glömt sin plånbok".

Allt detta skulle egentligen inte vara så illa om det bara hände en gång, men som du säkert kan föreställa dig hade killen en plan på att aldrig behöva betala några utgifter när de gjorde saker tillsammans. En ganska viktig "signal", som fick Carola att fundera över vem hennes partner verkligen var.

Advertisement
TikTok / carolaysumusica

TikTok / carolaysumusica

Carola berättade om en annan liknande händelse en kväll gick paret ut och åt sushi till middag. När maten redan var beställd fick killen ett samtal från en vän till honom som ville gå ut samma kväll och han skyndade sig med att äta färdigt och lämnade Carola ensam, med gaffeln i handen, redan innan hon kunde börja njuta av sin sushi: "Han hade bjudit mig på middag och i samma ögonblick ringde en av hans vänner honom för att bjuda honom på middag någon annanstans. Han åt snabbt upp all sushi, gav mig en puss och sprang ut från stället, trots att jag fortfarande hade min mat orörd på tallriken" berättar tjejen i sin video. Som om hela situationen inte redan var förödmjukande nog kan man ju undra vem som skulle stå för notan? Carola såklart.

Videon har nått över 7 miljoner visningar och de många användare som har kommenterat killens mycket själviska beteende var glada över att veta att Carola har avslutat förhållandet med honom. Att bjuda din flickvän på en dejt och sedan låta henne betala räkningen för femtioelfte gången är ju verkligen ett absurt beteende.

Advertisement