En skådespelerska träffar en hemlös man som hon blir förälskad i: "Han har lärt mig att man verkligen kan klara sig med lite" (+VIDEO)

av sofia

10 Juli 2022

En skådespelerska träffar en hemlös man som hon blir förälskad i: "Han har lärt mig att man verkligen kan klara sig med lite" (+VIDEO)
Advertisement

Ibland bjuder ödet verkligen på otroliga överraskningar för oss. Kanske letar vi efter kärleken under en hel livstid och sedan upptäcker vi att den ligger där runt hörnet och väntar på oss, kanske gömmer den sig under oväntade kläder, men är redo att komma ut och överraska oss då vi minst förväntar oss det.

En sådan sak hände den svenska skådespelerskan Emmy Abrahamson, som träffade sin blivande man i en park i Amsterdam och nej, han var inte där för en promenad, han var en stackars hemlös man som bodde där och blev kär i denna kvinna vid första ögonkastet. Låt oss berätta deras historia.

via Indipendent

This Morning/Youtube

This Morning/Youtube

Emmy Abrahamson är en briljant svensk skådespelerska och författare som träffade mannen i sitt liv av en slump i en holländsk "buske". Du läste rätt, men varför skriver vi så här? Av en enkel anledning: Vic Kocula, den nuvarande maken, var en hemlös man som levde för dagen och som inte hade någon fast punkt i sin tillvaro. Så en dag, när han vandrade runt i en park i Amsterdam, såg han denna vackra kvinna på långt håll, han blev fascinerad och bestämde sig för att närma sig henne. Emmy, som var i stan för att träffa en regissör, ​​satt på en bänk när mannen satte sig bredvid henne och med den mycket banala frågan "vad är klockan" tog första steget mot henne.

"Jag måste erkänna att hans utseende gjorde mig lite förvirrad - sa den före detta skådespelerskan i en intervju - men hans bruna ögon förmedlade något magiskt och jag kände att jag ville träffa honom igen". Så efter några dagar träffades de på samma bänk igen för en pratstund och en promenad. Vic, som visste hur han såg ut, hade inte gett upp och hade gjort allt han kunde för att se lite bättre ut än förra gången. Han hade, efter att ha flyttat till Europa från Kanada, gått igenom några riktigt svåra stunder, men han kände att livet ville ge honom en ny chans.

Advertisement
Sardaka/Wikimedia - Not the actual photo

Sardaka/Wikimedia - Not the actual photo

Med tiden träffades de flera gånger och något djupt föddes mellan dem, åtminstone tills hon återvände till Wien där hon bodde. "Jag trodde att vi aldrig skulle ses igen - sa Emmy - jag hade lämnat mitt telefonnummer till honom, men han hade inget eget och jag var säker på att han inte skulle ringa mig". Istället blev det inte så. Vic gjorde allt han kunde för att tjäna lite pengar och följa med henne till Österrike. Här tog deras relation fart med en blandning av positiva känslor och tusen tvivel, särskilt från människorna som fanns vid Emmys sida. Hon var en skådespelerska, dotter till en rik entreprenör, utbildad och kunde tala 5 språk, vad hade hon med en hemlös man att göra? Vid första ögonkastet ingenting, men hjärtat kan inte kontrolleras och när kärleksguden Amor bestämmer sig för att göra sitt jobb finns det ingen social klass eller skillnad som kan stå i vägen.

När alla hinder i det här fallet var övervunna bestämde paret sig för att tillbringa sitt liv tillsammans, att bilda familj och fick två vackra döttrar. Allt detta medan Vic, motiverad av en stor viljestyrka, tog sig tillbaka in i spelet genom att studera i 5 år och bli maskiningenjör. En modern berättelse som visar hur allt i livet kan bli annorlunda än förväntat och förvandlas till den vackraste upplevelsen någonsin.

Emmy lämnade samtidigt skådespeleriets värld och gav sig in på litteraturens väg. Hon har skrivit flera romaner, bland annat den där hon berättar om sin upplevelse med sin man. "Vissa människor säger till mig att jag räddade Vic och gav honom möjligheten att förändras, men så är det inte - säger kvinnan - Det var han som räddade mig och fick mig att förstå att det ibland krävs väldigt lite för att leva".

Det är verkligen sant att vi ofta kämpar för att uppnå vem vet vad, men om vi stannar upp för ett ögonblick inser vi hur viktigt det är att vara omgiven av människor som älskar oss och som skulle göra allt för att få oss att må bra, håller du inte med?

Advertisement