En känd fotbollsspelare från Atlético Madrid väljer att tillbringa sin semester i sina föräldrars enkla hus (+VIDEO)

av sofia

09 Juli 2022

En känd fotbollsspelare från Atlético Madrid väljer att tillbringa sin semester i sina föräldrars enkla hus (+VIDEO)
Advertisement

Ibland, när man ger sig in på vägen mot en karriär och når framgång, kan det hända att man glömmer sitt ursprung eller i alla fall håller sig borta från det under långa perioder. Vilken anledningen än är är det inte trevligt att vara ifrån sina nära och kära och långt borta från födelseorten och det är därför man, när det är möjligt, på något sätt försöker återvända till "hemlandet" och söker efter enkla och trevliga stunder omgiven av sina nära och kära.

En situation som en mycket känd fotbollsspelare, Matheus Cunha, hamnade i. Under några dagar sökte han tillflykt i sin mammas hus. Låt oss berätta om några av de ögonblick som killen spenderade med sin familj och sedan delade på sociala medier.

via Soy Referee

cuorerojiblanco/Twitter

cuorerojiblanco/Twitter

Matheus Cunha är 23 år gammal och en av de yngsta stjärnorna i Atlético Madrid, bland de bästa lagen i världen. Förutom hur känd han är för sin skicklighet på fotbollsplanen, har fotbollsspelaren på senare tid blivit viral på sociala medier för att ha delat en video där han äter en tallrik med nudlar hemma hos sina föräldrar. Inget konstigt, tänker du kanske, om det bara inte vore för att mamman och pappan, långt ifrån rampljuset som deras son är van vid, bor i ett enkelt hus i Brasilien.

Advertisement

Att återvända till sitt urpsrung var kanske det bästa sättet för att komma bort lite från den lyx och framgång som utmärker hans vardag. Att välja bort en dyr semester var ett sätt för att tillbringa några trevliga stunder tillsammans med sin familj.

Der var just här som Matheus filmades när han njuter av en härlig tallrik med nudlar, en typisk rätt som hans mamma har lagat med så mycket kärlek. Innan han sätter sig vid bordet ses dock fotbollsspelaren också stå vid diskbänken på väg att diska.

Videon, som spridits snabbt på webben, har sammanlagt fått ett mycket stort antal visningar, delningar och positiva kommentarer och denna 23-åring som, redan är uppskattad för sitt arbete, har nu blivit ännu mer känd och omtyckt tack vare denna ödmjuka sida som han visat. Hans gest får oss att tänka på hur viktigt det är att inte låta sig ryckas med av framgång och pengar, utan att minnas sina rötter och låta dem vara en referenspunkt att hålla fast vid, både när man behöver det och även rent generellt i livet. Naturligtvis kommer Matheus att ha många möjligheter att besöka trendiga klubbar och leva lyxliv, men det är skönt att tänka på att han har tagit sig tid och gett sig själv möjligheten att återvända till sitt hemland för att tillbringa några lugna och avkopplande stunder omgiven av kärleken av hans nära och kära..

Håller du inte med om att allt detta är väldigt vackert?

Advertisement