En ung kille går på skolbalen i lång kjol och kavaj med paljetter: "Var den du vill vara"

av sofia

08 Juli 2022

En ung kille går på skolbalen i lång kjol och kavaj med paljetter: "Var den du vill vara"
Advertisement

Att förverkliga sina drömmar och äntligen känna sig tillfreds med sig själv, samt accepterad av sina föräldrar och vänner, är förmodligen en av de vackraste känslorna i världen. Alla förtjänar att känna sig älskade på det här sättet, håller du inte med? Korben, en 16-årig pojke, hade denna tur och hans mamma delade stolt bilder som tydligt visar hans otroliga glädje. Den unge mannen hade redan vid 12-års ålder uttryckt sin önskan att delta på balen iklädd lång kjol och uttryckte därmed sin feminina sida. Två år senare har hans önskan äntligen gått i uppfyllelse.

via Twitter / thisisneenz

Hans bilder med den röda balklänningen har blivit så virala att folk till och med känner igen honom på gatan: "Du är killen i den röda klänningen, eller hur? Du är fantastisk!". Korben ville bara vara sig själv och hans mamma stöttade honom till 100% när han vid 12-års ålder bad henne att få bära en lång aftonklänning på balen. Killen dök helt enkelt upp på det viktiga skolevenemanget iklädd en röd smokingjacka helt täckt av paljetter och en lång kjol i samma stil. Nina Green, hans mamma, var verkligen stolt över att se sin son förbli trogen sina principer och mot sig själv: "Jag är så otroligt stolt över honom för att han är ärlig mot sig själv och för det välkomnande han har fått från hela sin skola ... det är otroligt. "

Budskapet är tydligt:var den du vill vara. Ett kraftfullt budskap som togs emot med stor entusiasm av alla hans skolkamrater först och senare av hela webben. "Så fort han klev ut ur bilen började alla jubla och jag grät" berättar mamman lyckligt, "några av lärarna grät, för han hade förverkligat sin dröm, det var vad han ville bli. Alla var väldigt stödjande och hans klasskanmrater var otroliga. Om du låter ditt barn vara den hen är, kommer du att få se de bästa sidorna", avslutade mamman glatt.

Advertisement

Det som verkligen gör skillnad i alla människors  liv är när vi känner oss accepterade: "Det finns människor i världen som fortfarande inte förstår, men känslan av acceptans är otroligt stark och inget slår den. Jag är så glad för hans skull. ", fortsatte mamman och tillade att en annan förälder till och med hade sms:at henne och frågat om råd om hur hon ska hantera sin son som nyligen har kommit ut som homosexuell. Att dela denna berättelse är tänkt att vara ett sätt att förmedla vikten av att acceptera sina barn för det de verkligen är till andra föräldrar : "Jag hoppas verkligen att det hjälper andra att bli mer accepterade, att det får föräldrar att känna sig trygga i att de inte är ensamma, att de kan hylla sina barn och att unga människor vet att det finns så många killar och tjejer som är precis som de om de behöver det. Man måste acceptera sina barn för det de är."

Vi är verkligen glada för den här killens skull och vi hoppas att hela världen inser hur onödigt det är med fördomar angående kön och sexuell läggning.

Advertisement