De bjuder av misstag en främmande människa till festen för deras kommande dotter och får överraskande nog en present

av sofia

13 Juli 2022

De bjuder av misstag en främmande människa till festen för deras kommande dotter och får överraskande nog en present
Advertisement

Det händer ibland att man råkar ta emot samtal och meddelanden från fel eller okända nummer, men i de flesta fall gör man ingen stor grej av det eller hanterar det hela med humor. Det är sällan ett sådant felsteg leder till en ny vänskap med en främmande människa, men detta är precis vad som hände nyligen med en kvinna från Indiana i USA. Angela White råkade få en inbjudan till en babyshower, en fest för att fira ankomsten av en bebis, dock utan att känna till de blivande föräldrarna som kommer från Kalifornien.

via Western Journal

Here is the blanket we sent to Candace and David and their sweet baby girl 💝

Pubblicato da Brayve Blanket Co. su Giovedì 30 giugno 2022

Angela insåg direkt att inbjudan hon fick via sms hade kommit av misstag, men hon kunde inte sluta tänka på det och kände att hon ville göra något för att gratulera föräldrarna. "Varje gång jag tänkte på det sa jag till mig själv: Jag fick inte det meddelandet av en slump. Jag vet inte varför, men jag var övertygad om att det fanns en anledning till att jag fick det meddelandet och inbjudan till den festen. ", sa Angela.

Det verkade som ett ödets tecken, speciellt eftersom kvinnan, som också är hustru till en militär man, driver ett företag som heter "Brayve Blanket Co.", där hon tillverkar och säljer supermjuka ullfiltar. Finns det något bättre sätt att fira ankomsten av en ny bebis än att skicka en till dem? "Jag kunde inte släppa den känslan, så jag slog in ett paket och skickade det till de blivande föräldrarna", fortsatte Angela.

Advertisement

När paret – Candace Countryman och David Amastae – fick paketet med posten trodde de att det måste ha kommit från några avlägsna släktingar i Indiana. "Min styvpappa skickade mig ett meddelande med ett foto av ett paket adresserat till mig som hade kommit hem till dem," berättar Candace.

"Det är konstigt eftersom jag inte hade någon aning om vem 'Angela' var, men eftersom avsändaren var i Indiana, där vi har släktingar, trodde jag att någon från familjen hade skickat en present till Luna, bebisen på väg. Jag bad min mamma öppna paketet. Inuti låg en filt till Luna. Sedan öppnade min syster filten och såg att det även fanns ett kort där inne" Faktum är att Angela hade bifogat ett gratulationskort där hon gratulerade till den glada händelsen och förklarade att hon var den oavsiktliga mottagaren av sms-inbjudan till välkomstfesten för den lilla flickan.

Imponerad av denna generösa gest, spårade Candace omedelbart upp kvinnan för att bli vän med henne. Strax efter delade hon den bisarra händelsen i en recension på facebooksidan som tillhör Angelas företag, Brayve Blanket Co., och självklart var det en positiv recension.

Ödet har ibland ett konstigt sätt att föra samman människor, håller du inte med?

Advertisement