Hennes hund är alltid på taket: en kvinna är tvungen att sätta upp en skylt för att förklara orsaken för chockade förbipasserande (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
Hennes hund är alltid på taket: en…
En sjuksköterska kritiseras för att hon

Hennes hund är alltid på taket: en kvinna är tvungen att sätta upp en skylt för att förklara orsaken för chockade förbipasserande (+VIDEO)

01 Augusti 2022 • Av sofia
5.393
Advertisement

Hur skulle vi klara oss utan våra fyrbenta vänner som förgyller dagen? Oavsett om det rör sig om katter, hundar eller något annat husdjur, är vi säkra på att de alltid kommer att kunna få dig att skratta. Invånarna i Austin, Texas vet något om detta, när de passerar huset där en söt hund som heter Huckleberry bor, som har den bisarra vanan att spendera sin fritid på husets tak. Föreställ dig därför att promenera lugnt på gatan och utan någon uppenbar anledning se en hund på taket av ett hus! Alla som såg den här scenen rusade fram för att knacka på ägarens dörr, som dock lugnade alla: "Jag vet att min hund är på taket, oroa dig inte!".


Huckleberrys matte var tvungen att installera en skylt utanför sitt hus för att lugna alla förbipasserande: "Huckleberry har lärt sig att hoppa upp på vårt tak från gården. Vi lämnar honom aldrig i trädgården utan att någon är i huset. Han kommer inte ner så länge man inte lockar honom med mat eller en boll! Vi uppskattar din oro, men snälla knacka inte på vår dörr, vi vet att han är där uppe! Men fotografera honom gärna och dela bilden med resten av världen!". Kvinnan blev definitivt upprörd över alla de som flera gånger under veckan knackade på hennes dörr för att berätta för henne att det fanns en hund på taket: "Är du medveten om att det finns en hund på ditt tak?".

Kort sagt, oroa dig inte, Huckleberry vet mycket väl vad han sysslar med... eller kanske inte, men situationen är i alla fall under kontroll. Som om detta inte vore nog så lärde den trevliga Golden Retriever också sin lillasyster sitt trick, en mindre hund som redan verkar ha börjat gilla att klättra på taket tillsammans med honom, för att njuta av utsikten över världen.

Bilderna på Huckleberry har börjat cirkulera på nätet och roat många människor, men har också gett upphov till en hel del nyfikenhet: vissa användare har frågat ägaren om det störde henne att lyssna på hundens "steg" på taket. "Ja, det är irriterande" svarade kvinnan, "speciellt med ett barn som försöker sova middag. Det värsta är när någon börjar hälsa på honom och han rusar mot framsidan av huset, jag är förvånad över att alla mina takplattor fortfarande är intakta ".

Advertisement

En annan användare fick kvinnan att fundera över sambandet mellan hennes hunds närvaro på taket och igentäppta takrännor, trots att det inte finns några träd eller fågelbon runt huset. "Fenomenet Huckleberry" har i vilket fall förtrollat ​​de flesta av användarna: "Jag älskar din hund! Det ser ut som att han är grannskapets attraktion". Det är ingen slump att hunden har en egen Instagram-sida, där den dessutom kan skryta med att den har tiotusentals följare. Vill även du följa den här hundens takäventyr?

Tags: HundarWtfAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack