Deesa två män var gifta med samma kvinna samtidigt utan att veta om det, nu är de goda vänner

sofia

02 Augusti 2022

Deesa två män var gifta med samma kvinna samtidigt utan att veta om det, nu är de goda vänner
Advertisement

Att gifta sig med den man älskar är en av de mest känsloladdade ögonblicken i ett kärlekspars liv, detta vet vi mycket väl. Efter flera år tillsammans, kanske efter att ha varit sambo eller bara efter några månaders förhållande, är tanken på att kröna sin kärlek med en officiell ceremoni något fantastiskt. Men om du fick veta att din man eller hustru, som det hände i det här fallet, inte bara var gift med dig, hur skulle du reagera? Vi antar att du förmodligen inte skulle ta det särskilt bra.

Peter Sherratt och Christopher Thomas befann sig i en sådan situation. De två männen, omedvetna om varandras existens, var gifta med samma kvinna samtidigt. Låt oss ta reda på detaljerna i denna historia.

via The Sun

Advertisement

Peter Sherratt och Christopher Thomas är två 47-åriga män från Storbritannien som under en tid delade samma fru. Du läste rätt. Och vi pratar inte om otrohet, utan en riktig bigami från Karens sida, 45-åringen som lyckades vinna båda dessa mäns hjärtan och övertyga dem med sitt bländande leende att föra henne till altaret.

Till en början var det Peter som träffade och blev kär i kvinnan: "Det som slog mig var att hon var så självsäker, trevlig och första gången vi träffades berättade hon om sig själv, hur självständig hon var och hur stolt hon var över sitt arbete" - berättar den första maken. Sedan, så fort de flyttade in tillsammans och till och med öppnade ett gemensamt bankkonto, gick något fel. "Våra besparingar blev mindre och mindre och jag hade aldrig haft slut på pengar tidigare, men med henne hände det - så beskriver han sin relation - jag försökte fråga henne vad som pågick, men hon var alltid väldigt undvikande och gav mig intrycket av att hon dolde saker hon gjorde och inte längre pratade med mig”. En jobbig situation som löste sig först när mannen bestämde sig för att flytta ut.

Advertisement

Sex år senare träffade Karen Christopher och det var kärlek vid första ögonkastet för honom också. "Vi pratade genom en dejtingsajt första gången - sa han - Med henne var det roligt att gå ut och hon fick mig direkt att bli kär. Hon sa att hon hade ett bra jobb och ägde ett hus, men längre fram upptäckte jag att det inte var så, och inom några månader bad jag henne att gifta sig med mig. Ibland verkade hon vara tillbakadragen, men jag var för fast i förhållandet för att inse det. Sedan efter bröllopet kom den riktiga Karen fram."

Tydligen ramlade den andra mannen av misstag på ett papper där det framgick att kvinnan fortfarande var gift med Peter och inte var singel när de träffades som hon alltid hade hävdat. Detta ledde också till att han tog avstånd, men sedan gjorde han, till skillnad från den förstnämnde, något mer.

"Strax efter det att jag lämnat henne insåg jag att hon var tillgänglig igen på dejtingsidan där jag hade träffat henne. Jag tänkte ringa polisen direkt." Hon var en äktenskapsbedragare och hade problem med lagen på grund av sin bigami. Som tur är lyckades de två stackars männen befria sig från bandet med henne och det var först efter rättegången som de bestämde sig för att träffas.

Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Att dela denna jobbiga upplevelse gjorde dem till utmärkta vänner och än idag träffas de gärna för en pratstund, en kväll bland vänner och för att minnas, nu med ett leende, dessa två äktenskap som gick snett över ett glas öl.

Vi hoppas helhjärtat att framtiden kommer att se ljusare ut för dem båda och att deras framtida relationer kommer att fungera bättre.

Advertisement