x
Han friar till sin flickvän via megafonen…
Hon trodde att hon hade vunnit 182 miljoner på lotto, men hade inte tillräckligt med pengar och därför hade köpet inte gått igenom En mamma avsäger sig sitt ansvar som förälder åt sin 3-åriga dotter för att hon inte lyckas knyta an till henne

Han friar till sin flickvän via megafonen i mataffären: ett mycket orginellt frieri

21 Juni 2022 • Av sofia
246
Advertisement

Vilket är ett av de bästa ögonblicken i ett pars liv förutom bröllopsdagen? Förmodligen när en partner friar. Det där ögonblicket då vanligtvis den blivande mannen överraskar sin flickvän med en ring och ber henne att bli hans fru. En mycket speciell stund som många försöker organisera på bästa möjliga sätt för att göra den unik och oförglömlig.

Mannen vi ska prata med dig om idag hade en väldigt originell idé när han bestämde hur han skulle be sin partner att leva tillsammans med honom resten av livet. Låt oss berätta vad han gjorde och hur kvinnan reagerade.


En varm eftermiddag, strax utanför Venedig, en av de vackraste och mest romantiska städerna i världen, var ett par ute och handlade när Salvatore Costarelli gjorde något otroligt. Han bad om tillåtelse att använda mataffärens mikrofon för att be sin partner att gifta sig med honom. Ett mycket originellt frieri som den blivande brudgummen valde att göra inför alla närvarande. Är du nyfiken på att veta vad hon svarade?

Tiziana, hans sambo, svarade genast ja och skålade tillsammans med honom med en flaska champagne som han hade förvarat i kylen tack vare personalens samarbete. Ett utstuderat och organiserat frieri som gjorde kvinnan alldeles mållös och alla som var närvarande blev positivt överraskade och djupt rörda. En av dem lade upp bilder i en grupp på Facebook och skrev: "Vi blev alldeles förtrollade av hur gulligt detta var. Vi var även med och skålade och deltog med stor lycka".

Salvatore och Tiziana har varit förlovade i två år och kommer ursprungligen från Sicilien. Han arbetar sedan circa ett år tillbaka i en liten stad i utkanten av Venedig och när han fick besök av sin flickvän bestämde han sig för att återgälda och överraska henne med en vacker överraskning. "Jag älskar dig. Du är mitt liv. Vill du att gifta dig med mig?" - den oväntade frågan fyllde alla med glädje, i synnerhet Tiziana som, i gångarna i snabbköpet, hörde sin älskade pojkväns röst, kände igen den och brast ut i tårar.

Denna rörande berättelse muntrar upp oss och visar oss återigen att kärleken är starkare än allt, även avstånd, och får människor att genomföra stora gester för att göra sin partner lycklig, håller du inte med?

Tags: WtfMärkligtBröllop
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack