Han opererar sig för att inte få barn utan att säga det till sin flickvän, strax därefter talar hon om för honom att hon är gravid

av sofia

30 Juli 2022

Han opererar sig för att inte få barn utan att säga det till sin flickvän, strax därefter talar hon om för honom att hon är gravid
Advertisement

Det är inte alla som känner sig redo att skaffa barn, vi vet alla hur komplicerat det kan vara och hur nödvändigt det är att verkligen vilja ha barn, innan man väljer att skaffa ett. Vilket är anledningen till att de som tror att de inte skulle bli en bra förälder har all rätt att ta ett steg tillbaka och överlåta äran att bilda familj till andra. I vissa fall är rädslan för att misslyckas så stark att den leder till att män eller kvinnor gör ett kirurgiskt ingrepp för att undvika "olyckor". En sak som huvudpersonen i den här historien inte tvekade med att göra.

Killen i fråga genomgick ett ingrepp så att han inte kunde få barn, men glömde att prata om det med sin flickvän. Synd bara att hon en kort tid senare meddelade honom att hon var gravid.

via American Post

blancoblake1/Tik Tok

blancoblake1/Tik Tok

David Blanco Blake är en ung man som delade sin historia på sociala medier. När han pratade om sitt beslut att inte vilja ha barn, erkände tiktokern att han haft en mycket jobbig upplevelse med sin numera ex-flickvän.

I klippet berättar han om kvinnan och hur bra de hade det tillsammans under många år, så pass bra att de vid ett tillfälle bestämde sig för att flytta ihop. "Vi hade varit förlovade ett tag när hon berättade att hon var gravid - berättar David - Först blev jag chockad och kunde inte tro det. Vi gjorde några kontroller och det visade sig att det inte stämde, utan att det var en skengraviditet."

Advertisement
Céline Vignal/Flickr - Not the actual photo

Céline Vignal/Flickr - Not the actual photo

Efter detta insåg killen att han inte gillade tanken på att bli pappa. Så han bestämde sig för att göra ett ingrepp för att undvika framtida graviditet. Tyvärr glömde han dock att tala om det för sin flickvän och när hon några månader senare och för andra gången sa åt honom att hon väntade barn insåg han att något inte stämde.

Med tanke på att det varit ett falskt alarm sista gången gjorde de två ungdomarna omedelbart en undersökning, men den här gången hade partnern inte fel: hon var faktiskt verkligen gravid. Synd bara att han inte kunde få barn. "Jag upptäckte att hon var otrogen mot mig med min bästa vän - sa David - Vi kände varandra från grundskolan, nu ses vi inte längre. Hon försökte även kontakta mig och försökte bygga upp vår relation igen, men jag vill inte ha något mer med henne att göra".

En stor besvikelse som ledde till att han var ensam i många år. Vem vet om han en dag kommer att kunna övervinna traumat och återigen kunna lita på en annan tjej. Vi hoppas att han kommer att lyckas!

Advertisement