Den här kvinnan testar män som lever i ett förhållande för att se om de är trogna

av sofia

28 Juli 2022

Den här kvinnan testar män som lever i ett förhållande för att se om de är trogna
Advertisement

Har du alltid varit säker på din partners lojalitet? Har du någonsin misstänkt otrohet? Har du någon någon gång haft känslan av att din partner dolde något för dig? Generiska frågor förstås, men kanske är det just dessa som de många kvinnor som har vänt sig till Georgia Rose har försökt få svar på.

Hon, en ung 20-åring från Storbritannien, har gjort sin skönhet och sitt inflytande på män tillgängligt för att testa dem och så småningom "avslöja otrohet". Nej, vi skojar inte och det är faktiskt hennes jobb. Låt oss få förklara bättre.

via New York Post

Georgia Rose är en kvinna som tidigare har blivit bedragen och vet hur dåligt man kan må i en liknande situation. Det är därför hon har bestämt sig för att göra något för att hjälpa andra kvinnor som känner sig otrygga och är rädda för att deras pojkvänner eller män inte är trogna.

På sina sociala medier förklarade kvinnan att hon sedan hon började har blivit kontaktad av cirka 200 personer. Av dessa var det bara 20 som gick hela vägen och bad henne testa sin partner. Bland dessa tjugo var bara 8 riktigt förälskade: de klippte omedelbart all kontakt med henne och pratade till och med om det med sina respektive partners.

Advertisement

"Alla tycker inte att ett meddelandeutbyte med en annan kvinna är otrohet - förklarade hon - enligt mig är det det och om möjligt vill jag avslöja dem." Bland de första personerna som tog kontakt med Gerogia fanns det en tjej som, förlovad i 5 år med samma man, hade starka misstankar om hans trohet. Vad gjorde "otrohetsjägaren"? Hon tog helt enkelt kontakt med den misstänkte och började inleda ett samtal med honom. Resultatet: mannen, även om han levt i en relation seda en tid tillbaka, erbjöd sig att träffa henne och lära känna varandra bättre eftersom han var singel.

Benägenhet till att vara otrogen avslöjad. Så var det för denna kvinna och samma sak hände med en annan "kund" från Georgia. Den andra situationen presenterade dock en aspekt som inte bör underskattas: kvinnan som bad om hennes hjälp väntade barn. Det stämmer. Gravid med en man som hon trodde inte var helt ärlig mot henne och detta var något hon fick bekräftelse på av Georgia när hon rapporterade sina testresultat. Även om mannen hade varit ärlig när han berättade för henne att han redan var upptagen, hade han inte backat från att träffas för att lära känna varandra.

Uppenbarligen är hennes arbete inte så onödigt som man kan tro och huvudpersonen i den här historien lyckas även tjäna mycket bra tack vare sina tjänster som konsult.

Skulle du vara villig att utsätta din partner för ett liknande test för att se om han är trogen?

Advertisement