Hon träffar en man på nätet och gifter sig: 10 månader efter bröllopet upptäcker hon att hennes man i verkligheten är en kvinna

av sofia

26 Juli 2022

Hon träffar en man på nätet och gifter sig: 10 månader efter bröllopet upptäcker hon att hennes man i verkligheten är en kvinna
Advertisement

I livet vilar oväntade händelser alltid runt hörnet, detta vet vi mycket väl. Oavsett om det är på jobbet, i vänskap, i familjen eller i romantiska relationer kan det hända att man gör fel i bedömningen och att man litar på någon som inte förtjänade det. Ibland kan det hända att man tittar på en person med kärleksfulla ögon eller med beundran, men sedan inser att man har gjort ett misstag eftersom personen i fråga visar sig vara helt annorlunda än vad vi trodde.

Ett misstag som kvinnan vi nu vill berätta om tyvärr gjorde. En mycket ung brud som var tvungen att öppna ögonen när det gällde hennes man och acceptera en minst sagt oroande sanning: han var faktiskt inte en man, utan en kvinna. Låt oss få berätta vad som hände.

via The Sun

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Huvudpersonen i den här historien är en 22-årig tjej som träffade en man genom en dejtingapp och efter bara tre månaders dejtande gifte sig paret. Kärlek vid första ögonkastet, tro det eller ej, men faktum är att paret fattade detta stora beslut och dessutom bestämde sig för att bilda familj. Han, en etablerad kirurg och expert inom kolhandel, reste till kvinnan i sitt ursprungsland, Indonesien, och det var här de skulle gifta sig. Om du undrar vad det är som är konstigt med det och inte hittar ett svar så ska vi strax avslöja några fler detaljer för dig.

Han, som inte lyckades få fram alla nödvändiga papper för ett vanligt bröllop, gifte sig med flickan i en hemlig ceremoni, det vill säga en inte registrerad sådan, och sedan flyttade de under en kort period in i huset där kvinnan bodde tillsammans med sina föräldrar. Men enligt dem var det något fel på mannen. Trots att han till exempel hade ett utmärkt jobb och trots den rikedom som han borde ha haft av denna anledning, fortsatte den nya maken ständigt att be om pengar från sina svärföräldrar. Så de började få fler och fler misstankar, vilket störde honom och ledde till beslutet att flytta med sin fru till Sumatra.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Det var här, efter 10 månaders äktenskap, som sanningen kom fram. När 22-åringens föräldrar inte längre hörde något från sin dotter blev de oroliga och bad om polisens ingripande. Väl spårad visade det sig att mannen inte riktigt var den hade utgett sig för att vara, utan att han istället var en kvinna. En person som av oklara skäl hade iscensatt en riktig bluff som kostade den unga kvinnans familj omkring 16 000 pund.

En historia som är helt absurd och som har gjort både tjejen och hennes familj alldeles mållösa, liksom de många människor på nätet som har läst hennes historia.

Ibland litar vi på fel personer, men vi bör aldrig känna skuld för att ha gjort det. Det rör sig bara om en människa som varit bra på att förstå oss och få oss att må bra, utan att väcka det minsta tvivel hos oss. Men ur ett misstag föds alltid en ny lärdom och även den mest negativa erfarenheten kan lära oss nya saker och driva oss framåt.

Advertisement