Han retar alltid sin syster som är vegan så pappan straffar honom genom att tvinga honom att inte äta kött på en månad

av sofia

30 Juli 2022

Han retar alltid sin syster som är vegan så pappan straffar honom genom att tvinga honom att inte äta kött på en månad
Advertisement

Att straffa barn genom mat är nästan alltid en dålig idé, men vänta tills du läst klart denna pappas historia innan du bedömer hans handlingar. Mannen delade sin upplevelse på Reddit och frågade användarna om hans beteende mot sin äldste son (16 år) hade gått över gränsen enligt deras åsikt, med tanke på omständigheterna. Hela frågan kretsar kring den yngsta dottern (14 år) som har bestämt sig för att bli vegan: inga problem för familjen, om inte för hennes bror som aldrig har slutat reta och mobba henne för detta mat- och etiska val. Situationen gick överstyr efter det att sonen ännu en gång retat sin syster.

via Reddit

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Pappan sa att han straffade sin son om och om igen för att han retade sin yngre syster, men ingen av dessa uppmaningar verkar ha hjälpt. Mannen specificerade att hans dotter bestämde sig för att bli vegan och att ingen i familjen hindrade henne: "Jag ger henne de pengar jag skulle ha spenderat på hennes mat, hon köper den och lagar den själv om det som hennes mamma har lagat inte är veganskt. Vi pratar om den minsta livsförändring vi någonsin har behövt gå igenom." Hennes bror missade dock aldrig en enda chans att håna sin syster och förstöra hennes aptit, bara för nöjet att reta en vegan.

En dag fick pappan nog då han var på jobbet och fick hon ett samtal från sin tårfyllda dotter: hon påstod att hennes bror hade slängt all veganmat pappan köpt till henne i papperskorgen. Pappan sprang hem, upprörd över situationen, för att upptäcka att det bara var ett dåligt skämt från hans sons sida.

Advertisement
Han retar alltid sin syster som är vegan så pappan straffar honom genom att tvinga honom att inte äta kött på en månad - 2

Mitt i sitt raseriutbrott beslöt sig pappan för att bestraffa sin son: "Jag var redo att låta honom äta bara ris resten av sina dagar i det här huset, men min fru fick mig att lugna ner mig och kom på en bättre lösning. Under de kommande 30 dagarna kommer vi att inte äta något annat än vegansk mat. Vi kommer bara att laga vegansk mat och vi kommer bara att köpa veganska produkter."

Om sonen hade velat äta kött hade han som enda alternativ att spendera sina egna besparingar på att köpa något. Pojken kunde inte tro att det var sant och gick upprörd för att klaga till sina farföräldrar, som omedelbart ringde deras son och anklagade honom för att ha behandlat sin son orättvist. Ärligt talat känner sig mannen dock inte alls skyldig för att ha straffat sin son på detta sätt, efter upprepade försök att få honom att respektera sin systers val. Vad tycker du?

Advertisement