En mamma till 10 barn blir övergiven av sin man: "Han kunde inte tro att jag väntade ett tvillingpar för 5:e gången"

av sofia

26 Juli 2022

En mamma till 10 barn blir övergiven av sin man: "Han kunde inte tro att jag väntade ett tvillingpar för 5:e gången"
Advertisement

Att vänta barn ses inte alltid som en positiv händelse, eller åtminstone inte för alla. Det finns de som längtar efter det av hela sitt hjärta och tar det bra, de som älskar sina barn och skulle ge allt för dem, men det finns också en del människor som, trots att de ägnat en del av sitt liv åt familjen, vid ankomsten av ännu ett barn inte orkar bära detta ansvar och bestämmer sig för att överge skeppet.

En metafor som perfekt fångar innebörden av vad som hände med kvinnan vi nu vill berätta om. En mamma som plötsligt blev helt ensam efter att ha fött sina två sista barn. Låt oss tillsammans ta reda på vad som hände och varför

via Il fatto quotidiano

Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Hon heter Gloria Nalongo och är en mamma från Uganda som efter sin senaste förlossning lämnades av sin man. Mannen, som inte klarade tanken på att bli pappa igen, trodde inte att det var möjligt och "normalt" för kvinnan att vänta det femte tvillingparet. Det stämmer. Gloria, redan mamma till 8 barn, alla tvillingar, var gravid med sitt nionde och tionde barn när hon insåg att något var fel med hennes man.

Under en lång intervju berättade den här mamman om hennes inte så enkla liv. "När jag sa till min man att jag var gravid igen svarade han att det var för mycket för honom - berättar kvinnan - Det verkade inte vara möjligt att jag var gravid med vårt 5:e tvillingpar, men det var sant. Han definierade mig onormal och så fort han fick reda på det rådde han mig att åka hem till min ursprungsfamilj”. Men tydligen hade Gloria redan klippt alla band med sina föräldrar efter det att hon flyttade med sin man till en annan stad.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Helt ensam, med stora ekonomiska svårigheter och med ett hot om att bli vräkt sa kvinnan att hon trots allt aldrig skulle ge upp sina underbara barn. "De är en gåva från ovan" - säger hon om sina barn och hävdar att hon kommer att göra allt för att ge dem en så bra uppfostran som möjligt. "Jag har aldrig ångrat att jag födde 10 barn och jag kommer aldrig att ändra mig."

Naturligtvis kommer det inte att bli lätt att leva ensam, men hon litar på det andliga stöd som kommer från hennes tro och ser framåt med övertygelse i hopp om att framtiden ska ge henne och hennes barn den lycka de förtjänar. Vi önskar denna familj all lycka och hoppas att saker och ting kommer att lösa sig på bästa sätt.

Advertisement