Mamman ber sin svärmor om att få sitt barn för att amma, men kvinnan säger nej och de hamnar i diskussion - TittaPaVideon.se
x
Mamman ber sin svärmor om att få sitt…
Den här mamman kritiserades hårt för att ha låtit sin nyfödda dotter ta hål i sina öron

Mamman ber sin svärmor om att få sitt barn för att amma, men kvinnan säger nej och de hamnar i diskussion

15 Juni 2022 • Av sofia
1.655
Advertisement

Det är allmänt känt att relationen mellan en svärdotter och en svärmor kan vara "besvärlig". I bästa fall lyckas de två kvinnorna komma överens och till och med gilla varandra, men det finns även många fall där obehagliga situationer kan uppstå som även leder till gräl mellan man och hustru. En sak som hände i berättelsen som vi nu vill berätta för dig.

En nybliven mamma berättade om sin situation på Reddit där hennes svärmors konstiga beteende inte bara gjorde att de två hamnade i konflikt, utan det blev också bråk med hennes man. Kvinnan hade bara bett sin mans mamma att ge henne barnet så att hon kunde amma honom, men hon vägrade. Vi kommer nu att förklara närmare vad som hände.

via: Reddit

Huvudpersonen i denna berättelse är en mamma som för en tid sedan hade problem med sin man och svärmor. Hennes barn hade fötts bara några veckor tidigare och behövde äta vid bestämda tider och ganska ofta under dagen. En mycket normal sak för en nyfödd bebis, men farmorn hade med sitt beteende försökt rubba denna rutin. På vilket sätt? Låt oss ta reda på vad hon gjorde.

Kvinnan var gäst tillsammans med sin man i de två nyblivna föräldrarnas hus och hade ett ganska märkligt och "svartsjukt" beteende när det gällde hennes barnbarn. "En kväll satt vi alla fyra i vardagsrummet - skriver författaren till inlägget - när min bebis, som låg i sin farmors famn, plötsligt började gråta. Jag bad henne ge mig min son så att jag kunde amma honom, men min svärmor vägrade. Min man ställde sig på hennes sida och sa till mig, tillsammans med sin mamma, att jag gjorde det med flit för att hindra henne från att gosa med barnet."

Vid det här laget började kvinnan insistera och eftersom barnet fortsatte att gråta bad hon sin svärmor återigen om att få barnet. När hon återigen nekades blev hon arg och höjde rösten. Hennes man sa åt henne att fråga vänligt för att annars skulle mamman inte ha gett henne barnet. Denna mening fick huvudpersonen i vår berättelse att bli vansinnig och hon sa åt sin  svärmor att sluta vara arrogant och larvig. Resultatet? Svärmorn gick till sitt rum kränkt och upprörd på sin svärdotter och hennes son, som alltså är maken till författaren av inlägget, skällde först ut sin fru ännu en gång och sprang sedan för att trösta sin mamma.

"Strax därefter, medan jag ammade barnet - skriver kvinnan - kom min man in i mitt rum och skrek åt mig och sa att jag hade betett mig väldigt illa mot hans mamma och medvetet berövat henne chansen att hålla barnet i sin famn och att visa honom omtanke. Jag började skrika och gråta och sa till honom att om hans familj skulle stanna kvar hos oss skulle jag packa mina väskor och åka till mina föräldrars hus."

Advertisement
image: Wikimedia

En jobbig historia som har försatt denna nyblivna mamma i kris och som gjorde att hon valde att be om råd på Reddit. "Var det fel av mig att inte be om att få tillbaka min bebis på ett vänligt sätt från min svärmor, efter det att hon vägrat första gången?" - en fråga som många användare besvarade med att det garanterat var hon som hade rätt och inte hennes svärmor. 

Vad tycker du om den här saken? Håller du med mamman eller svärmorn?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack