Efter 7 missfall får hon äntligen en son: "Att höra honom gråta var verkligen en lättnad"

av sofia

19 Juni 2022

Efter 7 missfall får hon äntligen en son: "Att höra honom gråta var verkligen en lättnad"
Advertisement

Det finns kvinnor som skulle göra vad som helst för att få barn och som inte ens ger upp trots att ödet verkar ha helt andra avsikter för dem. Erin Blaskie blev gravid 10 gånger, men lyckades bara slutföra två av dessa graviditeter. Tio år efter födelsen av deras första dotter fick Erin och hennes man en underbar liten son. Ingen av dem hade förlorat hoppet, men vi kan bara föreställa oss hur svårt det måste ha varit att hantera sju missfall. Varje gång det skedde var det inte bara påfrestande för kvinnans rent fysiskt, utan även mentalt. Den här gången gick dock allt bra.

via TikTok / erinblaskie

Advertisement

Gråtet från hennes nyfödda son var som "musik" för Erins öron, som efter sju missfall nästan hade gett upp hoppet om att föda ett andra barn. I en video som kvinnan lade ut på TikTok kan vi tydligt se känslan i det magiska ögonblicket: "Att höra honom gråta, efter att ha haft sju missfall, var en av de bästa sakerna jag varit med om i livet!". Kvinnan gråter och snyftar, men hon är glad: alla dessa svåra stunder genom åren har gjort att hon har kommit så långt. Hennes långa resa mot fertilitet gav henne otroligt mycket glädje i slutändan.

"Det är på riktigt", sa Erin, "jag kunde knappt tro att han äntligen var här."

Vi kan bara föreställa oss vilken smärta Erin och hennes man måste ha känt under alla dessa år: att förlora ett barn måste vara olidligt smärtsamt och att fortsätta att försöka uppfylla sin önskan om moderskap är minst lika svårt när man inte uppnår ett positivt resultat.

Advertisement
TikTok / erinblaskie

TikTok / erinblaskie

Nu har Erin två underbara barn, en 10-årig flicka och en några månader gammal pojke, som hon kan fortsätta sin resa med som kvinna och som mamma.

Det här är länken till hennes Instagramsida om du vill fortsätta följa hennes familjeäventyr genom hennes egna inlägg.

Grattis och ett stort lycka till till denna mamma! Alla förtjänar att vara lyckliga och för Erin saknades bara födelsen av ett andra barn för att bli riktigt lycklig.

Advertisement