Hon kommer tillbaka från semestern och medan hon packar upp sina grejer hittar hon en fågelspindel bland kläderna

av sofia

26 Juli 2022

Hon kommer tillbaka från semestern och medan hon packar upp sina grejer hittar hon en fågelspindel bland kläderna
Advertisement

När det kommer till insekter eller spindeldjur är världen alltid uppdelad mellan de som inte ens kan titta på dessa små varelser och de som å andra sidan istället blir exalterade vid blotta tanken på att hitta ett sällsynt exemplar. En engelsk tjej som återvände hem från Cypern, efter en härlig semester, hade blandade känslor när hon öppnade sin resväska och när hon tömde den stod hon öga mot öga med en gigantisk fågelspindel. Förmodligen hade djuret glidit ner bland kläderna i hennes resväska på Cypern och flickan hade, utan att märka något tagit med sig den till sin hemstad av misstag.

via TikTok / georgiahsx

TikTok / georgiahsx

TikTok / georgiahsx

En fågelspindel bland kläderna: en "överraskning" som kunde ha fått många av alla de människor med spindelfobi i omlopp att skrika och som säkerligen orsakade en hel del obehag hos den unga huvudpersonen i detta bisarra äventyr. Tjejen visade i en video på sitt TikTok-konto upp det "gulliga" djuret som lyckligt ovetandes hade blivit fånge i hennes resväska, hela vägen från Cypern till Storbritannien. Som om det att packa upp efter en härlig semester inte var tillräckligt jobbigt, fick den unga kvinnan genast möta ännu ett problem.

I samma video där spindeln syns visar Tiktokern en vän till henne i telefonen, i ett försök att lista ut vad man ska göra med djuret i fråga. Situationen är helt klart surrealistisk och båda skrattar under det absurda telefonsamtalets gång.

Advertisement
TikTok / georgiahsx

TikTok / georgiahsx

"Jag tror att jag tog med mig en fågelspindeln i resväskan hem från Cypern" är bildtexten under videon som kvinnan lagt upp. Många användare, älskare av spindeldjur, var snabba med att ge henne råd om vad hon skulle göra och vem hon skulle kontakta i dessa fall. En av dem erbjöd sig till och med att komma dit personligen för att lösa problemet och plocka upp spindeldjuret med sina egna händer.

Vissa användare, efter att ha sett videon, ändrade uppfattning angående vart de skulle åka på semester, förskräckta över bara tanken på att kunna göra en sådan upptäckt.

Hur skulle du ha reagerat och framför allt hur skulle du ha hanterat problemet om du hade hittat en gigantisk spindel i resväskan? Många av oss skulle garanterat ha sprungit därifrån skrikandes!

Advertisement