En pappa säljer sin veteranbil för att finansiera sin sons studier och han köper tillbaka den i hemlighet och förbereder en otrolig överraskning

av sofia

26 Juli 2022

En pappa säljer sin veteranbil för att finansiera sin sons studier och han köper tillbaka den i hemlighet och förbereder en otrolig överraskning
Advertisement

Vem är det som alltid finns vid vår sida, som skyddar oss, uppmuntrar oss, när det behövs säger till oss och skulle göra vad som helst för att få oss att må bra? Uppenbarligen kan det inte vara någon annan än våra föräldrar. De som, när de väl har valt att skaffa ett barn, skulle göra allt för att ge dem det allra bästa i livet, till och med beröva sig själva de saker som de bryr sig mest om i världen.

Precis vad pappan till huvudpersonen i den här historien gjorde. En man som ställdes inför enorma ekonomiska svårigheter för vilka hans son riskerade att tvingas överge sina studier, bestämde sig för att sälja sin mycket speciella bil, en Barracuda från 1969 för att på detta sätt låta sonen få fullfölja sin utbildning. Vad gjorde pojken för att tacka honom? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via carroqhatu/Tik Tok

carroqhatu/Tik Tok

carroqhatu/Tik Tok

Denna rörande berättelse utspelade sig i Mexiko där en pappa gav upp något som var viktigt för honom för att göra sin son lycklig och försöka ge honom en bättre framtid. Sonen, väl medveten om den stora uppoffring som denna förälder gjorde, bestämde sig för att återgälda detta och göra något i sin tur för att se sin pappa med ett leende på läpparna.

I en video som killen lagt upp på sitt Tik Tok-konto ser man en medelålders man med ögonbindel som eskorteras till en vacker röd bil. Omedveten om vad som var på väg att hända, börjar den här pappan gissa vad överraskningen skulle kunna vara. Flera gånger försöker han gissa varför han har ögonbindel, men hans gissningar kommer inte ens i närheten av vad han strax därefter skulle få se. Medan han fortsätter att gissa visar sonen flera lappar där han berättar deras historia.

Advertisement
carroqhatu/Tik Tok

carroqhatu/Tik Tok

"Min pappa sålde sin bil på grund av mig - står det på den första lappen - jag höll på att hoppa av universitetet i brist på pengar, men han gjorde något stort. Jag lovade att jag aldrig skulle köpa en ny bil, om jag inte först skulle ha köpt tillbaka hans gamla Barracuda från 1969. Om jag idag är flygingenjör är det enbart tack vare honom och det är dags att betala tillbaka denna skuld."

Hur lyckades han göra det? Helt enkelt genom att köpa tillbaka det som hans pappa hade uppoffrat för honom. Så, några ögonblick senare, visar bilderna en chockad och borttappad pappa framför bilen. Sedan, när han närmar sig, går in och börjar titta på detaljerna, förstår mannen äntligen vad som händer, speciellt när hans son ger honom nycklarna. Vid det laget börjar han le med ett enormt leende.

carroqhatu/Tik Tok

carroqhatu/Tik Tok

Kan det finnas något bättre sätt att säga tack till en så generös och osjälvisk pappa? Vi tror faktiskt inte att det gör det och att det inte heller för ett barn finns något vackrare än att kunna göra sina föräldrar lyckliga och återgälda de många uppoffringar som gjorts för deras lycka.

Och du, har du någonsin gjort något sådant för din mamma eller pappa?

Advertisement