Hon bor gratis i ett rum på ett lyxhotell men väljer att avstå från sin intergritet eftersom väggarna är genomskinliga

av sofia

15 Juli 2022

Hon bor gratis i ett rum på ett lyxhotell men väljer att avstå från sin intergritet eftersom väggarna är genomskinliga
Advertisement

Tyvärr är semestrar en lyx för många människor: priserna för boende och resa blir ständigt högre, vilket tvingar många att avstå eller falla tillbaka på billigare lösningar. Det finns de som skulle vara villiga att verkligen offra vad som helst för att sänka kostnaderna för en resa och de som istället aldrig skulle kunna ge upp vissa nödvändiga bekvämligheter, som ett badrum på rummet till exempel. Olympia Anley, en ung influencer, har istället bestämt sig för att uppoffra sin integritet genom att gå med på att bo gratis på ett hotell på Ibiza. Du kanske undrar vad vi menar när vi pratar om att ge upp sin integritet - låt oss förklara för dig.

via Tik Tok / olympiaanley

Tik Tok / olympiaanley

Tik Tok / olympiaanley

Amy accepterade några bisarra villkor för att bo på ett prestigefyllt hotell på Ibiza och njuta av sin semester. Anledningen är förstås att hon på så sätt skulle ha sparat lite pengar på boendet. Hotellet i fråga, Paradiso Ibiza Art Hotel, har en Zero Suite, det vill säga ett mycket stort och välbetjänat rum som dock ligger precis i mitten av hallen och av den anledningen har alla glasväggar. När Amy gick med på att stanna ledig på Ibiza gick hon därför med på att ses av vem som helst inne i rummet: noll avskildhet för en svit med genomskinliga väggar!

Den unga kvinnan visade allt i en video som hon lade upp på TikTok och njöt av stor framgång. Å andra sidan är det inte varje dag man stöter på ett hotellrum där man kan iaktta allt som händer där inne!

Advertisement
Tik Tok / olympiaanley

Tik Tok / olympiaanley

Den unga kvinnan sa att hon blev vän med flera personer under sin korta vistelse, eftersom hennes rum verkligen inte gick obemärkt förbi och även för att hon säger att hon är en mycket sällskaplig person. Förutom de förvånade kommentarerna från hennes följare rådde det ingen brist på kritik för att hon exponerade sig själv så mycket. Men Amy verkar inte bry sig så mycket:

"Det här är en bra lösning om du är villig att göra vad som helst", sa Amy och vi är ganska övertygade om att det stämmer.

Skulle du vara villig att ge upp så mycket?

Advertisement