Han stör sin svägerska med sina konstanta skämt så hans bror lämnar hans födelsedagsfest för att försvara sin fru

av sofia

18 Augusti 2022

Han stör sin svägerska med sina konstanta skämt så hans bror lämnar hans födelsedagsfest för att försvara sin fru
Advertisement

Hur långt är det tillåtet att gå när man skämtar? Det finns människor som tyvärr bara inte förstår att det finns vissa gränser och tror att de är charmiga och roliga hur långt de än går. Det värsta är när den här typen av människor är en integrerad del av ens familj: hur mycket du än försöker hitta en kompromiss eller inbland till och med markera genom att ta avstånd, kommer denna typ av människor förr eller senare att göra ett ovälkommet "skämt" som kommer att förstöra allas dag. Just detta hände en Reddit-användare som försökte förklara sin familjesituation i ett inlägg, där han framförallt klagade på sin bror "Rob".

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Mannen började sitt inlägg så här: "Min bror, 'Rob', är en självutnämnd joker i familjen. Han älskar att spela spratt på alla, inklusive främlingar. Hans skämt, enligt min mening, är inte roliga och kan kommer att kunna orsaka allvarliga problem för honom i framtiden." Hans brors outhärdliga skämt har naturligtvis påverkat relationerna i familjen, där även resten av släktingarna verkar dela samma överdrivna humor som Rob. När huvudpersonen i den här berättelsen gifte sig med Halle, höll hennes bror Rob verkligen inte tillbaka från att spela alla slags spratt på henne också: "Skämt som att gömma hennes glasögon i timmar eller hälla vinäger i hennes te. Han säger att han gör det för att göra Halle mindre elegant och mindre spänd" förklarade mannen.

Efter att han och Halle fått ett barn tillsammans överöste familjen omedelbart paret med meddelanden och bad om att få besöka dem hela tiden för att se barnet. Paret bestämde sig dock för att vidta försiktighetsåtgärder och begränsa besöken, så pass mycket att mannens familj träffade barnet när han redan var 4 månader gammal. Tillfället att träffas på igen var sedan Robs födelsedag, men det gick inte direkt smidigt till.

Advertisement
Flickr / Not the actual photo

Flickr / Not the actual photo

"Rob bjöd hem oss på sin 30-årsdag och bad Halle att baka hans födelsedagstårta" förklarade mannen, "Inte bara en enkel vaniljtårta, utan en fantasifull, detaljerad och dekorerad tårta som kräver mycket tid och ansträngning. Jag hade ingen lust att gå på festen (och var ännu mer tveksam till att låta Halle baka tårtan), men Halle själv försäkrade mig om att allt skulle bli bra och att min närvaro på födelsedagen kanske skulle vara bra för relationen med min familj. Rob betalade henne i förskott för tårtan hon ville ha och Halle gjorde till och med cupcakes, bara för att hon ville göra dem." Under födelsedagsfesten gick dock inte allt som planerat: Rob sa hela tiden till Halle att "passa sig", tills han plötsligt kastade kallt vatten på henne bakifrån, utan någon förvarning. Stackars Halle höll födelsedagstårtan i händerna och instinktivt tappade hon den i samma ögonblick som hon kände sig träffad av vattnet. Rob anklagade henne omedelbart för att ha tappat tårtan med flit, trots att Halle bad om ursäkt för att hon av misstag förstörde tårtan som hon hade gjort åt honom.

Slutet på festen blev ganska dramatiskt: "Jag skrek åt Rob att han var oansvarig och irrationell, tog alla cupcakes som Halle hade gjort (som ingen hade rört ännu) och gick därifrån med henne." "Nästa dag vaknade jag av en serie arga meddelanden från Rob som talade om för mig att jag inte hade rätt att ta ifrån honom hans cupcakes eftersom han hade betalat för dem och att inget av detta skulle ha hänt om Halle hade kunnat hantera hans skämt med det kalla vattnet på ett normalt sätt", avslutade mannen.

Människor på Reddit håller med författaren till inlägget och är överens om att hans brors beteende är helt absurt. Vad skulle du ha gjort om du varit i hans ställe?

Advertisement