Hon hittar ingen barnvakt och bestämmer sig för att ta med sig sin son som dejt till skolbalen

av sofia

14 Juli 2022

Hon hittar ingen barnvakt och bestämmer sig för att ta med sig sin son som dejt till skolbalen
Advertisement

Ett barns födelse medför både glädje och ansvar och är ibland plötslig och oväntad. En del råkar bli föräldrar i mycket ung ålder, men det betyder inte att denna upplevelse nödvändigtvis måste upplevas som en för stor "börda" för att bära på. Ett exempel är Melissa McCabe, en ung mamma från Tranmare, Merseyside, England. Hennes namn cirkulerar på sociala medier efter det att hon sa att hon valde sin son Arthur som sällskap till balen efter det att hon inte lyckades hitta en barnvakt åt honom.

via NYPost

TikTok/ melissaabby14

TikTok/ melissaabby14

Flickan födde barn vid 15-års ålder och har sedan dess vigt sitt liv åt att fostra barnet som ensamstående mamma. Melissa avslöjade på TikTok att hon bestämde sig för att tillbringa balen med sin son som sin dejt och gjorde en video med söta bilder av paret i aftonkläder. Kvinnan beskrev händelsen så här: "Alla går på bal med sin pojkvän, medan jag tog med mig min största välsignelse". Videon, som fick 1,6 miljoner visningar, översvämmades med positiva kommentarer från användare som berömde Melissa för att vara den "bästa mamman" och kallade Arthur "bedårande".

Det är dock värt att komma ihåg att den unga mamman inte alltid fick positiva kommentarer från människor. "När jag fick reda på att jag var gravid var jag självklart väldigt ung. Det var svårt eftersom alla sa till mig att jag förstörde mitt liv och att jag inte skulle kunna slutföra mina studier. Många människor kommer med kommentarer när jag går ut med honom", berättar den unga mamman. "Folk tror ofta att han är min lillebror och när jag berättar att han är min son förändras deras attityd totalt. Äldre människor tycker att det är vidrigt eftersom deras tankesätt är mer traditionellt: först äktenskap, sedan barn", lägger hon till

Advertisement
TikTok / melissaabby14

TikTok / melissaabby14

Tack och lov har hon inte låtit sig avskräckas av andras omdöme och fortsätter att dela söta bilder på sig själv och hennes son på TikTok. Dessutom bestämde hon sig för att skriva in sig på universitetet för att studera vid fakulteten för hälsa och socialt bistånd.

"Min vice rektor och min handledare, i synnerhet, stöttade mig i allt detta", berättar tjejen. "De är människorna som har hjälpt mig att övervinna de svåra stunderna med att vara mamma".

Advertisement