Hon hittade sin svärmor i sitt rum mitt i natten som viskade hatfulla ord till henne: "Jag trodde att det var ett spöke!

av sofia

04 Juli 2022

Hon hittade sin svärmor i sitt rum mitt i natten som viskade hatfulla ord till henne: "Jag trodde att det var ett spöke!
Advertisement

En svärmor är en familjefigur som ofta förknippas med något negativt och som aldrig tycks missa chansen att söka konflikt med sin svärdotter, vilket ger upphov till regelbundna gräl och kontroverser. Så är det förstås inte alltid, men det finns många historier världen över som handlar om en svärmor med en fientlig inställning. Ändå är det som huvudpersonen i den här historien gick igenom verkligen bisarr, även för att vara en svärmor. 21-åriga Rosa, på TikTok "rosiduh", kom på sin svärmor som i hemlighet smög in i hennes rum under natten. Orsaken till detta är fortfarande ett mysterium och inte ens lätt att förklara, men den unga kvinnan lugnade alla sina följare: "Oroa er inte för mig!".

via TikTok / rosiduh

TikTok / rosiduh

TikTok / rosiduh

Under några dagar trodde Rosa på allvar att ett spöke besökte henne varje natt i sömnen. Den unga kvinnan laddade först ner en app till sin telefon för att kontrollera om hon faktiskt snarkade under natten, men det slutade med att hon upptäckte något mycket mer störande. När Rosa lyssnade på inspelningarna igen, hörde Rosa en röst som viskade i mörkret: rösten upprepade kränkande fraser som, naturligtvis, skrämde flickan. Hur förklarar man en sådan sak? Rosa började nästan tro på spöken! Efter att ha placerat ut en dold kamera i sitt rum identifierade den unga kvinnan dock sitt "spöke": det var hennes svärmor som gick in i hennes rum under natten för att viska allt sitt hat till henne. Rosa blev chockad, speciellt eftersom hennes svärmor alltid hade behandlat henne väl under dagen.

Advertisement
TikTok / rosiduh

TikTok / rosiduh

Flickan förklarade sedan sammanhanget i vilket denna unika berättelse utspelade sig. Först och främst är anledningen till att Rosa delar sitt hem med sin svärmor att den sistnämnda precis har kommit ut ur fängelset och inte har någonstans att bo, hon har därför tillfälligt flyttat in med sin son och sin svärdotter. Tillsammans med sin svärmor finns också hennes två små barn som, även om Rosa är knuten till dem, så är de inte hennes barn.

Redacción

Redacción

Även om många användare var oroliga för Rosa, lugnade hon alla och sa att hon inte trodde på något av dessa hot, dessutom kunde hon inte slänga ut sin svärmor eftersom en sådan handling skulle leda till en rad allvarliga konsekvenser. Hennes svärmor var faktiskt villkorligt frigiven så om hon skulle ha polisanmält en sådan händelse, kunde kvinnan ha blivit tvungen att återvända till fängelset. Och Rosa ville egentligen inte förstöra för sin pojkväns familj eller skada sin relation med honom, med hans syskon eller till och med med sin svärmor, som alltid hade varit snäll mot henne tidigare.

Slutligen berättade Rosa att kvinnan kommer att flytta ut snart och att hon därför kommer att tvingas leva i denna obehagliga situation endast under en begränsad tid.

Hur skulle du reagera om någon smög in i ditt rum på natten för att viska hatiska ord åt dig medan du sov?

Advertisement