En 4-årig flicka skickar ett brev till sin pappa som inte längre finns och får en present och ett svar från honom

av sofia

07 Juli 2022

En 4-årig flicka skickar ett brev till sin pappa som inte längre finns och får en present och ett svar från honom
Advertisement

När någon man bryr sig om avlider, förändras plötsligt hela ens vardag och allt blir svårt att hantera. Dagarna förändras, vanorna förändras och frånvaron av en pappa, en mamma, en bror eller någon annan viktig person uppfattas i allt det man gör. Ibland försöker man komma ihåg den man saknar med berättelser om vad man har gjort tillsammans, anekdoter, kvällar tillsammans och kanske att fortsätta fira den personens födelsedag trots att den inte längre finns.

En sed som Travis Larsons mamma inte har avstått från, som förutom att minnas sin son, firar hans dag för att ge barnbarnet möjligheten att vara lite närmare den där pappan hon aldrig fick lära känna ordentligt. Låt oss berätta historien om lilla Milan.

via Sunny Skyz

Bara fyra år gammal fick Milan inte chansen att lära känna sin pappa, men trots förlusten var hon alltid omgiven av kärlek från både sin mamma och farmor. Hennes farmor, Tami Avolia, har alltid velat respektera en årlig sed: att fira sin sons födelsedag. Ett sätt att minnas honom och se till att även han fortfarande var en integrerad del av familjen.

På Travis senaste födelsedag bestämde sig hans dotter för att skriva en lapp till honom och ge honom ballonger. Detta var hennes egna idé, enligt vad hennes farmor berättar, som den lilla flickan lyckades förverkliga tack vare hennes hjälp.

"Grattis på födelsedagen, pappa. Jag älskar dig och jag ville aldrig att du skulle lämna oss" - med dessa ord önskade Milan ett grattis på födelsedagen till den avlidna pappan. När lappen väl var skriven, band den lilla flickan den till en ballong och släppte upp den upp i himlen, i hopp om att detta meddelande någonstans där uppe kunde nå hennes pappa. Det extraordinära var att hon fick ett svar och ett litet paket, bara några dagar senare, från pappan.

Advertisement

Du läste rätt. Efter några dagar hittade Tami, den lilla flickans farmor, ett paket i brevlådan och ett brev där det stod "från pappa i himlen". En oväntad händelse som rörde kvinnan djupt. Hon överlämnade genast paketet till Milan som läste sin pappas ord: "Jag älskar din present. Tack. Pappa älskar dig så mycket och älskar din mamma och er alla så mycket. Jag köpte den här presenten till dig, jag hoppas att du kommer att gilla den, det är juldekorationer. Jag skickar en puss till dig från himlen. Pappa."

Efter det att mormorn gjort lite efterforskning upptäckte hon att svaret kom från en kvinna som av en slump hade hittat ballongen med lappen nära sitt hem. Rörd av den lilla flickans gest, hade främlingen bestämt sig för att hitta på ett svar för att återgälda den lilla flickans kärlek till sin pappa och göra henne lycklig.

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

En sådan generös och altruistisk handling ger oss hopp och tanken att det finns många andra människor som, precis som denna kvinna, bestämmer sig för att agera enbart för att göra gott mot andra och utan att be om någonting i utbyte är rörande.

Är inte allt detta underbart?

Advertisement