Hon förbjuder sin svägerska att sätta sig i hängmattan för att hon väger för mycket, men hon ignorerar förbudet och har sönder allt utan att be om ursäkt

av sofia

04 Juli 2022

Hon förbjuder sin svägerska att sätta sig i hängmattan för att hon väger för mycket, men hon ignorerar förbudet och har sönder allt utan att be om ursäkt
Advertisement

När två personer gifter sig är det normalt att deras respektive familjer möts och ibland hamnar i konflikt, särskilt om de två sidorna inte kommer helt bra överens. Att hoppas på ömsesidig förståelse och stöd i varje situation är inte realistiskt. Det är inte lätt att komma överens, men man måste på något sätt lära sig att acceptera varandra. En kvinna berättade om sin jobbiga upplevelse på Reddit, som handlade om förhållandet med sin svägerska som blivit värre efter en specifik händelse. Kvinnan hade fått en vacker och dyr hängmatta att hänga i trädgården i present av sin äldste son och hennes svägerska lyckades förstöra den genom att gå emot en enkel regel, hon skulle helt enkelt inte ha satt sig i den hängmattan.

via Reddit

Unsplash / Not the actual photo

Unsplash / Not the actual photo

Den kvinnliga huvudpersonen i den här historien berättade att hon hade 3 barn och att det äldsta, som var 16 år gammalt, hade gett henne en mycket dyr hängmatta som hon hade velat ha i två år. Vanligtvis fick kvinnan aldrig något på sin födelsedag eller till jul, förutom tvålar till exempel, medan hon vid detta tillfälle äntligen hade fått något som hon gillade och som hon verkligen kunde kalla sitt eget. Naturligtvis tackade hon sin son och sa till honom att han inte borde ha spenderat alla de pengarna - pengar som samma mamma sedan satte tillbaka på hans konto för att hjälpa honom att spara - men att hon var väldigt glad över den gåvan.

"Han var så exalterad över att se mig öppna den här presenten och kunde inte vänta med att hjälpa mig att montera den" berättar kvinnan, "Jag sa till honom att han inte borde ha gjort det, att det var mycket pengar och hans svar var: Du får aldrig något fint. Jag ville att du skulle ha den."

Advertisement
Wikimedia / Not the actual photo

Wikimedia / Not the actual photo

Kvinnans svägerska förstörde dock allt med sin vikt. "Finns det en viktgräns?" frågade svägerskan kvinnan, som bekräftade gränsen på 113 kg. "Hon var inte arg över det" kommenterade kvinnan, "Hon sa bara: Det är synd, de borde skapa något som kan hålla för oss tjejer som är lite mer kraftiga". Men så fort kvinnan gick därifrån i några minuter för att prata med sin man, bestämde sig svägerskan genast för att prova hängmattan. "Inte ens 5 minuter senare hör jag en hög duns", skrev kvinnan på Reddit och förklarade att hennes svägerska bakom hennes rygg hade provat hängmattan som inte hade hållit för hennes vikt och gick sönder. Kvinnan blev rasande.

"Jag får aldrig något jag gillar. Aldrig. Det var det enda jag hade som var mitt och det tog inte ens en vecka innan den var förstörd. Så jag sa till henne: Jag sa bokstavligen åt dig för inte ens 20 minuter sedan att den inte skulle hålla för dig och bad dig vänligen att inte sätta dig där” Istället för att be om ursäkt sa svägerskan helt enkelt att viktgränserna ofta är överdrivna och hon fick också kvinnan att känna sig skyldig: "Hon gav mig skuldkänslor för att jag fick henne att känna att hennes vikt är ett problem och min man är på hennes sida."

Vems sida står du på?

Advertisement