Kvinnan fortsätter att ta pengar från ett gemensamt konto för att hjälpa sin syster och hennes man blir vansinnig

av sofia

05 Juli 2022

Kvinnan fortsätter att ta pengar från ett gemensamt konto för att hjälpa sin syster och hennes man blir vansinnig
Advertisement

En kärleksrelation kräver mycket ansträngning, viljestyrka och tålamod. Det stämmer visserligen att om två personer bestämmer sig för att vara tillsammans, bilda familj och leva med varandra, är de ofta kära och kommer bra överens, men det är minst lika sant att vissa så kallade regler måste respekteras för att undvika missförstånd och diskussioner. En sak som tyvärr huvudpersonerna i den här historien inte verkar ha haft problem med.

Vi pratar om en man och hans hustru som på grund av ekonomiskt stöd till en släkting har bråkat en del. Låt oss ta reda på orsaken till denna konflikt tillsammans.

via Bright side

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

En användare som heter Jared berättade historien om den situation han hade hamnat i med sin fru för att be om råd på webben. Alla missförstånd som uppstod mellan paret  föddes ur ett felaktigt beteende från kvinnans sida. "Jag och min fru har varit tillsammans länge - skriver författaren till inlägget - Vi jobbar båda och var och en av oss har ett personligt konto som vi personligen sköter om spenderar hur vi vill. Utöver detta har vi dock ett gemensamt konto som vi använder i nödsituationer eller för andra utgifter och vi tar aldrig något utan att först diskutera saken med varandra”. Synd bara att något hände som plötsligt förändrade detta sätt att hantera saker och ting på.

Jared berättar om Mary, hans frus syster, som tycdligen skulle ha varit anledningen till att de bråkade. "Jag lade märke till ett underskott på 3 000 dollar och jag bad min fru om en förklaring - fortsätter Jared - jag visste att hon brukade hjälpa sin syster i svåra tider, vilket nästan är alltid, men det var något som hon alltid hade hanterat själv". Tydligen skulle hans fru ha sagt till honom att pengarna skulle gå till hans systers nya företag som även hon skulle ha jobbat för, om allt gått bra, efter det att hon sagt upp sig.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Jag sa till henne att jag inte var arg för att jag inte ville att hon skulle göra det - fortsatte mannen - jag blev rasande för att hon inte bara hade tagit de gemensamma pengarna utan att säga något, utan även för att hon hade startat en ny verksamhet utan att först ha diskuterat saken med mig och efter att ha hört vad jag tyckte." Ett uttalande som gjorde att Mary, svägerskan, bestämde sig för att kalla honom "kontrollerande" för att han inte lät sin fru vara fri att prova på nya saker. Men detta var verkligen inte mannens avsikt, han ville bara ha en konfrontation med sin bättre hälft, precis som de alltid hade gjort och som han inte ville skulle förändras.

Var det fel av honom att agera så? Dela din åsikt.

Advertisement