Hans föredetta fru ber dottern installer en dold övervakningskamera i sin pappas studio för att spionera på honom

av sofia

02 Juli 2022

Hans föredetta fru ber dottern installer en dold övervakningskamera i sin pappas studio för att spionera på honom
Advertisement

Slutet på ett förhållande är inte alltid lätt att acceptera och ibland riskerar du att göra inte så genomtänkta saker för att "kontrollera" ditt ex. En situation som kvinnan vi vill berätta om har hamnat i. En partner och styvmamma som upptäckte något ganska obehagligt. Med hjälp av sin dotter hade hennes partners exfru installerat en kamera i mannens arbetsrum för att spionera på honom. Eftersom hon inte riktigt visste hur hon skulle hantera det hela, skrev huvudpersonen i historien ett inlägg på Reddit och bad om råd.

Låt oss kika på vad det var som hände.

via Reddit

Bench Accounting/Wikimedia - Not the actual photo

Bench Accounting/Wikimedia - Not the actual photo

I sitt inlägg på det sociala nätverket vände sig författaren till andra användare för att förstå om hennes beteende var rätt eller fel. "Min man och jag har varit tillsammans i 3 år - skriver kvinnan - Sedan vi inledde vårt förhållande har Judy, exfrun och jag aldrig kommit särskilt bra överens, men vi försöker respektera varandra. Huset vi bor i är samma som de delade i sitt tidigare förhållande, och de dagar hon kommer till oss för att vara med sin dotter, har Judy alltid känt sig berättigad att bete sig som hon tycker är lämpligt. Hon har försökt nästla sig in i vårt liv, hon rörde på sig som hon ville i huset och i en del fall hade hon till och med sönder personliga saker”.

Ett påträngande beteende som självklart har stört inläggets författare. Trots allt sa hon aldrig ett ord, åtminstone inte förrän något mycket allvarligt hände: Judy satte av misstag en eld på köket och satte deras hus och dem i fara. Sedan det ögonblicket har de två makarna inte släppt in henne mer och har på alla möjliga sätt försökt hålla henne borta. Ett beslut som gjorde huvudpersonens styvdotter upprörd och skapade konflikt mellan dem. "Hon anklagade mig för att vilja hålla hennes mamma borta från henne, trots att hon visste hur mamman hade betett sig under de senaste månaderna och vad hon hade gjort" - skrev kvinnan sedan.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Så en kväll när hon städade i ordning sin mans arbetsrum märkte hon något konstigt: det fanns en dold kamera som hon bad sin styvdotter om en förklaring till. 17-åringen nekade först och erkände sedan att hon hade placerat den där å sin mammas vägnar. Hon bad sin styvmamma upprepade gånger att inte avslöja något för pappan, men kvinnan kunde i slutändan inte låta bli att berätta vad som faktiskt hade hänt. Allt detta gjorde henne dock mycket osäker: hade hon agerat bra eller inte? Så hon vände sig till människor på nätet för att få råd.

Användarna gav henne enhälligt stöd för hennes beslut och var djupt upprörda över hur hennes mans föredetta fru hade agerat.

Hur känner du om saken? Har du någonsin befunnit dig i en sådan obehaglig situation?

Advertisement