Hon vill inte ha sin systers pojkvän på sin examensfest eftersom hon aldrig har gillat honom: "Gör jag fel?"

av sofia

07 Juli 2022

Hon vill inte ha sin systers pojkvän på sin examensfest eftersom hon aldrig har gillat honom: "Gör jag fel?"
Advertisement

Vi behöver inte nödvändigtvis gilla våra systrars, mammors eller mostrars pojkvänner, världen är trots allt full av olika människor och man vet aldrig vem man har att göra med. En ung kvinna berättade för Reddit hur mycket hon ogillar sin systers pojkvän, av olika anledningar, och att han inte var bjuden till hennes examensfest. Hennes syster sa dock till henne att hon ändå skulle komma dit med sin pojkvän, eftersom de nu var "ett par". Den unga kvinnan talade sedan om för sin syster att hon inte fick komma dit med honom, vilket gav upphov till en riktig familjetragedi.

via Reddit

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Den unga kvinnan förklarade sammanhanget för människor på Reddit innan hon berättade att hon inte ville ha sin systers pojkvän på ​​sin examensfest. Den enklaste förklaringen är att hon aldrig hade gillat sin "svåger": från den första dagen som hennes syster hade presenterat honom för familjen, hade ingen gillat honom, även på grund av hans dåliga vanor. "Han var en mycket oförskämd kille" sa den unga kvinnan, "han verkade inte kunna uppföra sig alls. Första gången jag träffade honom sa han till min syster på skämt att han hade hela familjens ögon på sig. Min syster slutade prata om honom för att hon visste att jag inte gillade honom."

Som om detta inte vore nog så var hennes systers pojkvän otrogen mot henne med sitt ex, som han hade fått 3 barn med tidigare. Den unga kvinnan hoppades att detta var rätt tillfälle för dela på dem för alltid och systern hade omedelbart packat ihop sin pojkväns saker och beordrat honom att gå. Tyvärr varade separationen enbart cirka 24 timmar, eftersom pojken sedan bestämde sig för att gå ned på knä för att be henne att gifta sig med honom: "Han friade och höll ett tal om hur mycket han älskar henne och hur han inte kan leva sitt liv utan henne och hon grät tårar av glädje och sa ja. Suck ... ".

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Men detta är utan tvekan systerns personliga val och vad har examensfesten egentligen med det att göra? Jo, den unga kvinnan sa att hon hade bjudit sin syster, men inte pojkvännen i fråga. Nu när de två planerar att gifta sig verkar dock förbudet att komma på festen tynga ännu mer. De två systrarna bråkade naturligtvis över detta: ​​"Jag sa till min syster att jag inte vill ha honom på min examensfest. Hon sa att jag var oresonlig och att jag borde ha förstått att nu kommer de som ett par på alla evenemang. Jag sa att det går alldeles utmärkt men att de tillsammans dock inte hade kunnat vara med på min fest. Hon skällde på mig och sa att efter allt vi har gått igenom tillsammans som systrar, så hade jag "låtit hatet vinna". Jag känner att jag är berättigad till att inte vilja delta om jag ska vara ärlig ".

Vad tycker du? Gjorde den unga kvinnan rätt i att inte bjuda in sin blivande svåger?

Advertisement