En kvinna får sparken efter bara två arbetsdagar: hon hämnas genom att avboka 211 av företagest inbokade möten - TittaPaVideon.se
x
En kvinna får sparken efter bara två…
Bilen går sönder och hon har inte råd att laga den: en kille erbjuder henne skjuts och startar en insamling för att hjälpa henne De har varit gifta i mer än 15 år, men sover i skilda sovrum:

En kvinna får sparken efter bara två arbetsdagar: hon hämnas genom att avboka 211 av företagest inbokade möten

18 Juni 2022 • Av sofia
2.584
Advertisement

Vi vet alla mycket väl hur viktigt arbete är för var och en av oss. Det är både ett sätt för att försörja sig och även något genom vilket vi håller oss aktiva och sysselsatta dag ut och dag in. Av denna anledning, skulle det att förlora sitt jobb vara något mycket svårt att acceptera och vi skulle tvingas hantera en mycket jobbig situation. En situation som huvudpersonen i denna berättelse hamnade i.

En ung kvinna på 30 år som efter bara två arbetsdagar fick sparken. Hon blev väldigt upprörd över sin chefs beslut och bestämde sig därför för att hämnas och spelade företaget ett spratt. Låt oss se vad hon gjorde.


Lauren Arafat hade arbetat på The Potting Shed Spa i Betley i bara två dagar när hennes chef bestämde sig för att ge henne sparken. Han sa att han inte var nöjd med hur hon skötte jobbet och på grund av en del problem som uppstått på grund av hennes arbete fick kvinnan sparken och tog det inte alls bra. Lauren blev mycket upprörd över sin chef beslut och bestämde sig för att planera sin hämnd.

Genom företagets webbportal, som hon tydligen skulle ha kopplat upp sig på med hjälp av en kollegas legitimation, avbokade den före detta anställda kvinnan in 211 inbokade behandlingar åt företaget. En enorm skada för företaget som gjorde allt de kunde för att boka in dem igen. På grund av detta ställdes Lauren inför domstol och under en av utfrågningarna kom det fram att chefen direkt efter att ha sparkat henne hade ställt in alla inbokade behandlingar den dagen. Om vi tänker att ytterligare 211 stycken behandlingar sedan avbokades av kvinnan,  förstår man ju att det blev en enorm förlust för detta spa.

Även om kvinnan upprepade gånger har hävdat att hon inte har något med saken att göra eftersom hon inte vet hur systemet fungerar och därför inte kan avboka behandlingar, har hon anklagats och funnits skyldig för att ha begått otillåtna handlingar.

Tyvärr för henne var beslutet att ta hämnd inte särskilt lönsamt i slutändan. Förutom att hon förlorade jobbet fann domstolen dessutom att hon var skyldig till att ha försatt företaget i en mycket svår situation. Det är verkligen sant att det i vissa fall är nödvändigt att tänka efter noga innan man agerar för att undvika att förvärra sin egen situation.

Vad tycker du?

Tags: WtfJobbAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack