En anställd anklagas av sin chef för att bedriva "misstänksam verksamhet" under sina skift

av sofia

15 Oktober 2023

En anställd anklagas av sin chef för att bedriva "misstänksam verksamhet" under sina skift
Advertisement

Ibland kan livet överraska oss när vi minst anar det, men överraskningarna vi får är inte alltid trevliga för oss... det är en del av "spelet" och ibland förändrar en händelse vår dag och ger oss ett leende och andra gånger blir vi sittandes framför jobbannonserna för att vi just förlorat vårt jobb.

Huvudpersonen i den här historien blev chockad över vad som hände honom trots att han faktiskt inte fick sparken. Ändå orsakade en enkel gest honom ett stort problem på jobbet med sin chef. Låt oss ta reda på vad som hände.

via Reddit

Ett mystiskt kuvert

Ett mystiskt kuvert

wirestock/Freeoik

Mannen berättade sin otroliga historia på ett forum på nätet enbart för att få dela sia tankar, men hans berättelse är oroande.

Han hade arbetat för sitt företag i över 7 år och hade aldrig haft några särskilda problem eller fått tillsägelser på arbetsplatsen. Sedan byttes försäljningsdirektören ut och en dag under arbetsrasten gick han ner för att hälsa på en vän till honom som väntade på honom i sin bil. Han gick in på passagerarsidan, tog emot ett kuvert med pengar i handen, stoppade det i jackfickan och sedan samtalade han med honom i ungefär en minut innan han skakade hans hand och lämnade fordonet.

Vid det här laget säger den anställde att han återvände till sitt kontor och såg sin chef gå mot honom, så han tittade på honom med ett leende och lutade sig mot sitt skrivbord och stirrade rakt in i hans ögon.

Advertisement

Användarnas kommentarer

Användarnas kommentarer

katemangostar/Freepik

"Tycker inte du också att det jag nyss bevittnat är fruktansvärt misstänksamt?", slängde hans överordnade ur sig. Mannen gav givetvis alla nödvändiga förklaringar, men de räckte inte för chefen som hotade att utreda vidare: "Jag kan låta genomsöka transportbilen du använder för jobbet!", hotade han honom även med.

Vår huvudperson svarade att han tyckte att chefen skulle göra det han ansåg vara lämpligast, och sa att han inte hade något att dölja men det slutade inte där. Chefen skickade till och med ett e-postmeddelande till honom och uppmanade honom att inte utföra "misstänkta" aktiviteter under arbetspasset. Hur som helst, eftersom han var mycket irriterad över hela situationen, bestämde han sig för att avgå nästa dag: "Det var inte första gången som den här människan störde mig och min mentala hälsa är värd mer än hans galna antaganden om mig. Men jag är ledsen eftersom jag gillade det jobbet”, avslutade han.

Andra användare roade sig med att kommentera hans berättelse: "Jag skulle ha fått godispaket skickade till mig i kuvert varje dag, det hade varit kul!", skrev någon, "Jag skulle ha burit en peruk och falsk mustasch för att se ut som en spion ", skämtade en annan användare, "Du borde ha ifrågasatt e-postmeddelandet och gått direkt till en advokat eller personalchefen. Den här mannen har helt klart överskridit alla gränser!", föreslog ännu en. Hur skulle du ha agerat?

Advertisement