De har varit gifta i mer än 15 år, men sover i skilda sovrum: "Vi är lyckliga så här" - TittaPaVideon.se
x
De har varit gifta i mer än 15 år,…
En kvinna får sparken efter bara två arbetsdagar: hon hämnas genom att avboka 211 av företagest inbokade möten Hon tröttnar på sin svärmors överraskningsbesök och låter installera en grind vid ingången till huset

De har varit gifta i mer än 15 år, men sover i skilda sovrum: "Vi är lyckliga så här"

18 Juni 2022 • Av sofia
7.111
Advertisement

Chrissy och Tom Clark är ett par från Utah, USA, som gifte sig 2008 och har varit tillsammans i över 15 år. Nyligen svarade Chrissy en TikTok-användare som undrade om det var "normalt" för gifta par att sova i separata sovrum. I en video som har fått nästan en miljon visningar förklarade Chrissy att hon och hennes man sover i separata rum. Faktum är att hon visade upp sin makes rum och hennes eget som ligger längst ner i korridoren.

via: BuzzFeed

Paret valde att sova i separata rum under några år, just eftersom Chrissy hade en ihållande hosta som gjorde att ingen av dem fick sova ordentligt: ”På grund av hostan slutade en av oss alltid med att sova på soffan eller i gästrummet. Efter att hostan försvann fortsatte vi att sova i separata rum eftersom vi båda hade det mycket bättre så av olika anledningar" säger Chrissy.

Faktum är att anledningarna är många: paret har väldigt olika kvällsvanor. Chrissy föredrar ett mörkt rum, medan Tom gillar att vakna till naturligt fönsterljus. Hon är mer bekväm i en hård säng och han gillar mjuka madrasser. "Under åren har vi provat olika madrasser och har aldrig kunnat hitta en som vi båda gillade. För att inte tala om att Tom snarkar och tar allt täcke", kommenterade Chrissy.

Kvinnan förklarade också att de båda jobbar hemifrån tillsammans, reser tillsammans, uppfostrar sina barn tillsammans och tillbringar dygnets alla timmar praktiskt taget bredvid varandra. En ordentlig sömn har förbättrat stämningen mellan dem och gjort deras band ännu starkare. "Sömnkvaliteten har förbättrat vårt äktenskap. Jag är inte arg och inte han heller. Vi myser fortfarande i sängen och tittar på tv, men när det är dags att sova går han och lägger sig i sitt sovrum", förklarar hon.

Chrissy bestämde sig då för att dela med sig av sin vana för att visa webben och andra par att det inte är något fel med att erkänna att de sover i separata rum och att detta inte påverkar parets relation på ett negativt sätt. "Jag tror att många par sover isär och inte känner sig bekväma med att erkänna det. Om det finns par där ute som funderar på saken, är mitt tips till er att göra det", avslutade hon.

Videon blev omedelbart viral och samlade på sig miljontals visningar och tusentals kommentarer från personer som uttryckte sin syn på det hela. Vissa har sagt att de tror att sova i samma säng är en viktig del av äktenskapet, medan andra inte alls håller med.

Vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack