x
Grannen ber honom ta bort ett träd…
Hon tar ett 14-timmars flyg för att hälsa på sin pojkvän, men han reser inte ens på sig från soffan när han ser henne Sex kvinnor med fem par ben: lyckas du lösa den här optiska illusionen?

Grannen ber honom ta bort ett träd och får detta som svar: "Det är ett minne från min barndom och jag kommer aldrig såga ner det!"

05 Juni 2022 • Av sofia
5.904
Advertisement

Jobbiga grannar är ett mycket vanligt fenomen över hela världen och i alla åldrar. Hur "trevliga" är dessa människor som precis har flyttat in i ett nytt hem och omedelbart börjar försöka skapa nya vanor, utan att uppmärksamma det faktum att vissa saker och traditioner har varit knutna till deras grannar i flera år? Den här historien handlar om den sortens grannar. Faktum är att en man berättade sin upplevelse för communityn på Reddit för att förstå om han har rätt i att vägra ta bort ett träd han bryr sig väldigt mycket om.

via: Reddit

"Jag bor i huset jag ärvt av mina morföräldrar och har ägnat de senaste åren åt att modernisera det och anpassa det till min stil, men det finns en sak som jag inte har rört: äppelträdet i trädgården. Mina morföräldrar planterade det på dagen då de flyttade hit och det var ett litet träd som kom från min morfars familjeträdgård. Det var ett sätt för honom att ta med sig lite av sin familj. Jag älskar det och några av mina favoritminnen som barn är från frukten eller när jag klättrade i det", skrev mannen på Reddit.

Tydligen uppskattar hans grannar dock inte hans älskade minne lika mycket: "Nyligen har några nya grannar flyttat in som fortsätter att klaga på det här trädet och vill att det ska huggas ner eftersom det skapar skugga i deras trädgård där de skulle vilja montera upp en pool. Egentligen sticker trädet inte ut på deras egendom alls, men tyvärr minskar det ljuset på det specifika området. Jag bad om ursäkt, men sa till dem att jag inte kommer att kapa det, och föreslog att de skulle placera sin pool någon annanstans i trädgården, eftersom den är ganska stor. Jag hade också tänkt att försöka lätta upp stämningen lite när frukten kommer senare i år genom att ge dem en påse färska äpplen."

"De är arga på mig och klagar på att det bara är ett träd och att det inte är någon stor grej att hugga ner det. Maken hotade också att dra in advokater för att tvinga mig att hugga ner det, jag erkänner att detta gjorde mig upprörd och fick mig att inte längre vilja gå dem till mötes eller försöka hitta en kompromiss. Jag sa åt dem att göra vad de ville, men jag varnade dem om att jag har en kamera i min trädgård, så om de gör någon skada på mitt träd skulle jag få reda på det. Jag installerade den för några år sedan på grund av de lokala barnen som stal alla mina äpplen. Jag har inget emot att ge frukt till människor, eftersom den växer i överflöd, men jag gillar inte de som utnyttjar situationen."

Advertisement

"Jag vet att det bara är ett träd och det kanske är dumt att bli så upprörd över deras krav och hot, men det har ett sentimentalt värde för mig. Är det verkligen så orimligt att jag inte bryr mig om det skapar lite skugga i deras trädgård?" , frågade användaren och tillade att han hade förklarat att trädet hade detta sentimentala värde för honom, men utan att få någon som helst förståelse från grannarna.

Vad tycker du? Vem har rätt?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack