En liten pojke packar en resväska och när mamman frågar varför svarar han: "Jag vill hälsa på pappa uppe i himlen"

av sofia

09 Juni 2022

En liten pojke packar en resväska och när mamman frågar varför svarar han: "Jag vill hälsa på pappa uppe i himlen"
Advertisement

Att förlora en förälder är en traumatisk händelse som vi tyvärr alla tvingas möta förr eller senare i livet. Var och en av oss bemöter smärta på olika sätt, men en sak som är säker är att de som har haft oturen att hamna i en sådan situation i ung ålder alltid kommer att sorgligt nog vara medvetna om att inte kunna tillbringa större delen av sitt liv vägledda av den oändliga kärleken från en pappa eller en mamma, för att de gått bort för tidigt. I en video som blev viral på TikTok visar och berättar en ensamstående mamma sin 5-åriga sons rörande avsikter: efter att ha förlorat sin pappa drömmer den här lilla killen om att få besöka honom i himlen och av denna anledning har han packat sina väskor för att möta denna otroliga "resa".

via TikTOk / just_your_average_mom

Advertisement
TikTok / just_your_average_mom

TikTok / just_your_average_mom

Ashley Irwins man gick bort i sömnen väldigt tidigt, när han bara var 35, och lämnade henne ensam med en intelligent och känslig son vid namn Wyatt. En dag bad Wyatt sin mamma att plocka fram hans resväska och hon frågade honom förvirrat vad han skulle göra med den. "Jag har en viktig resa att göra imorgon" var den lilla pojkens svar och Ashley trodde naivt nog att han menade att de skulle till kyrkan imorgon. Sonen svarade dock att kyrkan faktiskt kunde vänta och sa: "Gud kommer att förlåta mig". Den viktiga resa som barnet hade planerat hade ett mycket viktigare mål: att nå sin pappa. Ashley förklarade med tårar i ögonen att hennes son ville "besöka sin pappa i himlen". Wyatt hade packat sin Spiderman-ryggsäck med allt han behövde och bad sin mamma att inte titta i den.

Ashley kunde inte motstå frestelsen att titta och säga att hon hoppas att hennes son kommer att förlåta henne för det, samtidigt som hon filmade sin reaktion när hon öppnade ryggsäcken.

Advertisement
TikTok / just_your_average_mom

TikTok / just_your_average_mom

I ryggsäcken låg det masker och kappor: "Jag antar att han räddar världen uppe i himlen", kommenterade Ashley med gråten i halsen. Dessutom fanns det en visselpipa, två nya basebollhandskar, en baseboll och... några föremål som gjorde mamman ledsen. I en av sina tofflor hade Wyatt lagt sin pappas parfymflaska, precis som han brukade göra när han skulle resa och i den andra skon hade han lagt sin pappas gamla plånbok. Att känna doften av sin man fick Ashley att fälla några tårar och även när hon öppnade den plånboken. När Wyatts pappa levde lade han alla viktiga saker där i som hans son bad honom att spara.

Den extremt rörande videon blev viral och de miljontals användarna som såg den ville skicka positiva och tröstande meddelanden till denna ensamstående mamma. Många oroade sig också för Wyatt, som förlorade sin pappa så tidigt: "För er som frågar mig om min son är okej," sa Ashley i videon, "Han är här ute och bekämpar brott och räddar valpar".

Advertisement