En änka firar varje år mors dag på ett mycket speciellt sätt tack vare all uppmärksamhet från sina tvillingar

av sofia

29 Maj 2022

En änka firar varje år mors dag på ett mycket speciellt sätt tack vare all uppmärksamhet från sina tvillingar
Advertisement

Livet har alltid många överraskningar i beredskap för oss. Vare sig fina eller fula, är vi alla tvugna att acceptera dem, leva med dem och försöka gå vidare på bästa möjliga sätt. För huvudpersonen i vår berättelse var det verkligen så. Hon var motvilligt tvungen att acceptera att ödet tagit hennes man ifrån henne och hantera denna enorma smärta. Förlusten av någon man älskar, en av de viktigaste personerna i livet, är aldrig lätt att övervinna, men speciellt om det finns barn har man inget annat val.

Faktum kvarstår att sorgen blir kvar, en melankolisk känsla och till och en saknad av dem som inte längre finns bland oss överger oss inte särskilt lätt, men om vi har människor runt omkring oss som älskar oss kommer de att hitta ett sätt att trösta oss och ge oss vårt leende tillbaka. För henne var det verkligen så och hennes två tvillingar hade verkligen en nyckelroll i detta. Låt oss tillsammans ta reda på vad de hittade på.

via Instagram/cocoscaravan

Instagram/cocoscaravan

Instagram/cocoscaravan

Berättelsens huvudperson heter Jennifer Hanks. Hon är känd för allmänheten som Coco på grund av en blogg som hon personligen underhåller och uppdaterar dagligen. Den här kvinnan tvingades ta itu med en mycket sorglig episod som ägde rum några månader efter hennes barns födelse. Vi pratar om förlusten av hennes man Justin.

Advertisement
Instagram/cocoscaravan

Instagram/cocoscaravan

På grund av en svår sjukdom och trots alla nödvändiga behandlingar lyckades mannen inte övervinna detta hinder och till alla hans familjemedlemmars stora sorg gick han bort. Förkrossad av denna sorg var kvinnan tvungen att samla all sin styrka och några månader före tragedin hade hon faktiskt fött Everett och Marshal. Under en så komplicerad period hade den här mamman alltid stöd från sina föräldrar och flyttade in hos dem under ganska lång tid.

Hennes mamma och pappa hjälpte henne med barnen och försökte på alla sätt ge henne en hjälpande hand för att övervinna en så stor förlust. Även tvillingarna, tillsammans med sina morföräldrar, "jobbade" för att hjälpa henne att må lite bättre.

Instagram/cocoscaravan

Instagram/cocoscaravan

Vad gjorde de som var så speciellt? De bidrog, så gott de kunde, till att göra Mors dag unik och speciell. Sedan de var mycket små har de alltid gett henne frukost på sängen varje år och gett henne oförglömliga stunder av lycka.

Jennifer är stolt över dem och har bestämt sig för att föreviga sina små barns gåvor, så hon satte ihop alla ögonblick som de upplevt tillsammans och la upp dem i en video på sin Instagram-profil. De söta bilderna visar barnen, båda med kockförkläden, som tar med frukost på sängen till sin älskade mamma. Leende och nöjda tittar de på henne och "firar" henne som hon förtjänar och för det hon är: en underbar mamma som, framförallt för deras skull, har övervunnit en enorm smärta och lyckats kämpa vidare.

Instagram/cocoscaravan

Instagram/cocoscaravan

Ser ni hur gulliga de är?

Advertisement