Tvillingsystrar ber sin styvmamma att adoptera dem på Mors dag

av sofia

29 Maj 2022

Tvillingsystrar ber sin styvmamma att adoptera dem på Mors dag
Advertisement

När två personer som redan har haft tidigare relationer träffas, gillar varandra och bestämmer sig för att bilda familj, måste de ta itu med allt det som hänt innan det ögonblicket. Med detta syftar vi framför allt på eventuella barn. Det är faktiskt ingen självklarhet att barn och unga kommer bra överens med den nya familjemedlemmen. I denna mening måste den biologiska föräldern vara mycket bra på att bereda grunden för vilken relation det kommer att röra sig om och se till att deras barn inte känner sig "hotade" av den nyanlända personen. Om detta inte sker är det svårt att få relationen med den nya partnern att fungera, om det istället bildas starka känslomässiga band mellan styvföräldern och barnen kan denna relation förvandlas till något unikt och speciellt.

Huvudpersonerna i den här historien känner till det väl: två tvillingsystrar och en styvmor som lyckades etablera en vacker relation. Vi berättar om dem.

via Good Morning America

Tik Tok/gabbyruvolo

Tik Tok/gabbyruvolo

Gabriella och Julianna Ruvolo är tvillingar från New Jersey som gjorde en underbar överraskning för sin styvmamma Becky. De lärde känna varandra när flickorna bara var 8 år gamla och de tre kvinnorna hade alltid kommit bra överens och, som de själva beskriver det hela, var det kärlek vid första ögonkastet.

Hur kan man hylla denna känsla på ett speciellt sätt? Gabriella och Julianna ställde sig denna enkla fråga och hittade ett mycket vackert svar.

På mors dag gav tvillingarna Becky ett paket: ett fotoalbum med alla stunder de upplevt tillsammans. En ganska normal present som dock dolde något mycket viktigare. Medveten om denna "baktanke" filmade flickornas pappa och kvinnans man, Pete, ögonblicket då hans döttrar lämnade över gåvan till kvinnan.

Advertisement
Tik Tok/gabbyruvolo

Tik Tok/gabbyruvolo

Videon visar hur Becky öppnar upp paketet och börjar bläddra i albumet. Efter att ha kommit till sista sidan tvekar kvinnan dock. Hon läser något som gör henne mållös för en sekund, sedan vänder hon sig mot flickorna och frågar: "På riktigt?" och svaret från de båda är ett självklart ja.

Ett ja som får styvmamman att brist ut i tårar. Inte för att hon blev ledsen över det hon hade läst, utan för hur extremt positiv denna nyhet är. På sista sidan av albumet stod det faktiskt en fråga: om hon, Becky, ville adoptera tvillingarna och officiellt bli deras mamma. En begäran som gjorde kvinnan mycket mer än glad. Känslorna som hon upplevde var så många och så intensiva att Becky nästan inte kunde beskriva dem.

"Jag kunde inte tro det - sa kvinnan - När jag såg dem för första gången var de väldigt små och jag var så nervös. Men vi tyckte om varandra direkt och vi kom överens".

Tik Tok/gabbyruvolo

Tik Tok/gabbyruvolo

Julianna, en av de två flickorna, erkände: "Vi funderade många gånger över vilken den rätta stunden kunde vara för göra en sådan begäran och vi kom fram till att det att be en kvinna om att officiellt bli mamma, bara var något man kunde göra på hennes högtid och så blev det ".

En gest och en unik gåva som fyllde Pete, pappan med stolthet. "Att se det ögonblicket gjorde mig glad. Jag var stolt över dem och även över min fru, jag visste att hon ville det mer än något annat."

En stund av familjeglädje som, vi är säkra på att familjen Ruvolo inte kommer att glömma särskilt lätt och som har bidragit till att stärka bandet mellan dem ännu mer. En gripande berättelse som värmde hjärtana både hos de 5 miljoner användare som såg videon samt hos oss.

Advertisement