En mormor broderar alla teckningar som hennes barnbarn gör och skapar en underbar 18-års present till henne

av sofia

25 Maj 2022

En mormor broderar alla teckningar som hennes barnbarn gör och skapar en underbar 18-års present till henne
Advertisement

Kommer du ihåg den bästa presenten du fick på din 18-årsdag? 18 års ålder är det mest eftertraktade ögonblicket för ungdomar, den tröskel som, när den väl överskridits, tillåter varje tonåring att komma in i vuxenlivet. Du blir myndig och börjar göra dina egna val. I många fall fortfarande efter råd från föräldrarna, i andra inte. Men självklart är det en väldigt vacker stund att uppleva och gåvorna på detta speciella datum är alltid bland de mest välkomnande. Något man saknat, önskad eller drömt om, den dagen kommer det alltid något som fyller hjärtat med glädje för varje kille eller tjej.

Så var det även för huvudpersonen i denna berättelse. Hon fick på sin 18-årsdag en fantastisk överraskning som gjorde henne mållös. Låt oss tillsammans ta reda på vad som var den bästa presenten hon fick och framförallt vem den kom ifrån.

via Tik Tok/marinagiarolaa

Tik Tok/marinagiarolaa

Tik Tok/marinagiarolaa

Marina Monteiro är en tjej som precis fyllt 18 år och fick en unik present av sin älskade mormor. 72 år gammal lyckades mormor Maria Cristina Monteiro göra en mycket vacker överraskning till sin lilla flicka.

Kvinnan meddelade Maria några dagar innan festen att hon inte kunde ta del av den lunch som anordnades inför hennes födelsedag. Mormorn lyckades med sorg i rösten övertyga sitt barnbarn om att hon inte kunde närvara genom att göra en ursäkt relaterad till hennes hälsotillstånd. Som tur var hade kvinnan inte på riktigt några problem med att komma dit, utan planerade bara en överaskning för 18-åringen.

Advertisement
Tik Tok/marinagiarolaa

Tik Tok/marinagiarolaa

På sin födelsedag, efter en lunch tillsammans med de andra familjemedlemmarna, kom mormor Maria hem till sitt barnbarn och gav henne sin present. Enligt traditionen måste presenten vara ett lapptäcke och Marina visste detta mycket väl. Vad hon absolut inte förväntade sig var täckets mycket speciella och unika karaktär.
 
Täcket som mormorn hade sytt helt för hand var en samling av alla teckningar som flickan gjort och gett till sin mormor sedan hon var liten. Ett riktigt collage av teckningar som rörde födelsedagsbarnet på djupet.
 
De resterande familjemedlemmarna som självklart visste om allt och var närvarande när paketet lämnades över fotade och filmade detta speciella ögonblick som Marina senare omvandlade till två korta videor som hon delade på sin TikTok profil.
 
 
 
 

Tik Tok/marinagiarolaa

Tik Tok/marinagiarolaa

"Jag älskade att rita - erkände Marina - jag var också väldigt företagsam och jag sålde mina små verk för 25 cent styck. En underbar överraskning som mina släktingar bidrog till. De visste mycket väl att min mormor skulle göra det, men alla sa att det inte var så. Detta gjorde presenten ännu finare för både mig och min mormor."

Täcket med alla dess mönster, förutom att vara ett bevis på mormor Marias talang när det gäller att sy och brodera, var utan tvekan den vackraste och mest personliga gåvan som tjejen kunde få när hon fyllde 18 år. Det räcker med att titta på bilderna i videon för att se det.

Tik Tok/marinagiarolaa

Tik Tok/marinagiarolaa

Vad fick du i present när du fyllde 18?

Advertisement