En mamma prioriterar sitt förhållande snarare än sina barn: "Vi kommer före, de kommer att lämna oss en dag"

av sofia

24 Maj 2022

En mamma prioriterar sitt förhållande snarare än sina barn: "Vi kommer före, de kommer att lämna oss en dag"
Advertisement

Vanligtvis när ett par bestämmer sig för att skaffa barn har de bara ögon för dem. Allt görs utifrån deras behov, vi ägnar oss hela tiden åt dem och åt deras uppfostran och vi glömmer nästan bort parrelationen. Detta är inte alltid det rätta valet, eftersom varje relation behöver vårdas och omhändertas för att stå emot tidens gång och eventuella motgångar.

Det är därför Aubree, huvudpersonen i berättelsen vi nu ska berätta för dig, bestämde sig för att hon och hennes man alltid skulle komma först. Inget barn, hur mycket hon än skulle ha älskat det, skulle ha fått henne att ändra sig. Låt oss kika på hennes historia tillsammans.

via Facebook/Aubree Paige

Advertisement

Aubree Paige är en ung amerikansk influencer som för en tid sedan lade upp ett meddelande på Facebook som många användare inte höll med om.

"Vi kommer först. - skriver kvinnan på sociala medier - Det här är svaret jag ger varje gång folk ber mig om förklaringar på de många resor jag gör ensam med min man och kritiserar dem. Paret, vår relation kommer först, även före barnen. Jag vet att många inte kommer att förstå detta uttalande".

Advertisement

Aubree är gift med Aaron Kervin och mamma till 3 barn: två flickor och en pojke. Hon och hennes man älskar sina barn djupt, men är övertygade om att denna känsla aldrig får inkräkta på deras förhållande. För att kärleken ska överleva och inte tappas bort under årens gång, måste den vårdas och hållas vid liv.

För kvinnan och hennes man är det bästa sättet att göra detta på att skapa eget utrymme. "Livet med barn är inte lätt och om du inte prioriterar relationen med din partner kommer den att glida mellan fingrarna på dig på ett ögonblick. - skriver vår huvudperson - En dag kommer våra barn gå sin egen väg, de kommer att lämna oss och om vi inte har en stark grund för vår relation kommer vi inte att ha något kvar och vi kommer att bli ensamma”.

Många användare har inte hållit med om hennes uttalande, medan andra erkänner att de skulle vilja göra som hon gör och bete sig på samma sätt, men inte lyckas. Aubree och Aarons beslut ligger lite utanför ramarna jämfört med vad vi är vana vid, men som, om man tänker efter, också skulle kunna vara ett giltigt alternativ till det vi faktiskt är vana vid.

Now that it’s been a over a year, I think it’s safe to announce to world that Aaron is no longer leaving us two weeks at...

Pubblicato da Aubree Paige su Giovedì 7 aprile 2022

Kvinnan, förutom att hennes val har blivit mycket omtalat, ger i inlägget även råd om hur man kan hålla relationen med sin livskamrat vid liv: "Vi försöker snickra ihop minst en romantisk kväll i veckan. Sedan planerar vi var tredje månad en resa på 3 eller 4 dagar helt ensamma. Den här rutinen fungerar och hjälper oss att gå framåt som ett par. Om detta innebär att komma före barnen, ja, då kommer vi först och jag skäms inte för att säga det."

Att njuta av sin parrelation betyder inte automatiskt att försumma sina barn eller att inte ge dem den kärlek och uppmärksamhet de behöver. De två makarna ägnar varandra speciella ögonblick, men de ser även till att barnen aldrig saknar något, då resor och evenemang tillsammans med dem ligger på dagordningen och de älskar att tillbringa många roliga stunder tillsammans.

Det råder ingen brist på kritik och sarkastiska kommentarer mot dem, men paret är inte intresserade av att låta andra lägga sig i och påverka deras beslut. De kommer att fortsätta sin väg, som de alltid har gjort, oavsett vad människor tycker.

Vad tycker du om den här metoden?

Advertisement