En miljonär lämnar allt till sin dotter i sitt testamente och hon hämnas på släktingar som vill försöka roffa åt sig pengar

av sofia

23 Maj 2022

En miljonär lämnar allt till sin dotter i sitt testamente och hon hämnas på släktingar som vill försöka roffa åt sig pengar
Advertisement

När det kommer till pengar och stora familjearv börjar vänner och släktingar som aldrig hört av sig tidigare och som ibland till och med, betett sig otrevligt, dyka upp. En användare på Reddit berättade historien om sin hemska familj, efter sin mycket rika fars död. Flickan beskrev situationen genom att säga att hon hade mest kontakt med sin far, sin bror och den nuvarande änkan efter hennes far, hans sista fru. Med alla de andra, farbröder, kusiner och så vidare, var hon inte på god fot. Den största överraskningen var att den avlidne pappan hade bestämt att hon skulle fördela arvet och  företräda hans testamente. Detta var ögonblicket då hon fick chansen att ta ut den största hämnden på hela sin familj.

via Reddit / ThatsDrAardvarkToYou

Flickr / Not the actual photo

Flickr / Not the actual photo

Om du har haft att göra med släktingar som under flera år inte har hört av sig och som sedan, bara under vissa omständigheter, har tagit upp luren för att ringa dig i hopp om att få någon tjänst eller pengar, vet du exakt hur tillfredsställande det kan vara att "hämnas" på dem. "ThatsDrAardvarkToYou" berättade på Reddit att hon hade fått i uppgift att fördela sin pappas arv, eftesom hon var den avlidnes yngsta dotter och detta var hennes chans för att "hämnas" på alla dessa farbröder och kusiner som hade försökt få pengar av henne under månaderna efter förlusten av sin far. Kvinnan påpekade att hennes pappa var mycket rik, men att han inte var någon god människa, och att det hade förekommit flera dramatiska situationer i familjen som hon hade hållit sig borta från, - och kanske var det just därför den rike pappan tilldelade just henne denna viktiga uppgift.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Det var inte lätt att fördela faderns alla tillgångar, men med hjälp av ett proffs klarade kvinnan det. Alla släktingar ringde henne, skrev till henne eller la till henne på Facebook för att plötsligt intressera sig för hennes hälsa och hennes liv, ivriga att få en del av förmögenheten, men deras förhoppningar rasade snart. Kvinnan bestämde sig för att sälja allt. Hon lade samman alla pengar från försäljning av fastigheter, bilar, cyklar, aktier, investeringar etc. Hon behöll en bil för sig själv och gav en bil och en cykel till sin bror. "Min pappas bästa vän, en lyxbilshandlare, fick mitt nummer av någon och klagade på att jag inte hade sålt bilarna genom honom", sa kvinnan för att förklara vilken typ av människor hon var omringad av.

 

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

 

"Jag förvandlade allt jag kunde till pengar, jag sålde till och med en del konst och saker han hade, vilket var min rättighet (och det är också ganska vanligt att göra som en strategi efter vad jag har fått höra). Jag har inte sålt alla hus och saker, men jag har en totalsumma som jag måste fördela mellan familjemedlemmar. Detta är den roliga delen för mig."

Pappans änka kommer att få ungefär en tredjedel av arvet eftersom hon till skillnad från andra är en god person, som har fortsatt att arbeta som städare på ett hotell och alltid varit stolt över detta, trots att hon gift sig med en rik man. "Min bror kommer att få cirka 25%, vilket ärligt talat är mer än vad min pappa skulle ha gett honom eftersom de inte hade en särskilt bra relation. Han vet inget än och sa faktiskt att han skulle klara sig bra med bara bilen och cykel, så länge han lyckades hålla sig utanför familjedramat." Efter att ha tagit hand om de som förtjänade något, gick hon vidare till andra släktingar:

En faster som visade sig vara mycket dålig fick 10 000 dollar, en ynka summa av en total förmögenhet, men ändå tillräckligt för att undvika diskussioner, plus en donation på 5 000 dollar till anonyma alkoholister. Den kvinnohatande farbrorn fick 10 000 dollar plus en donation till ett kvinnojour, i sitt namn, för ytterligare 5 000. En andra farbror som höll sig borta från alla familjeföretag belönades med en högre summa, med en extra nolla.

 

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Kusinerna kommer att få ett belopp på 5 000 dollar, plus 1 000 dollar för varje barn de har i sin vård, plus en donation till ett gott ändamål. Det mest tillfredsställande för kvinnan var att helt utesluta dottern till hennes fars änka från arvet, en mycket opportunistisk och oförskämd person, som aldrig hade blivit adopterad eller juridiskt erkänd av sin far som en adoptivdotter. Enkelt uttryckt var den kvinnan inte hennes syster och hon var inte lagligen hennes fars dotter: hon var praktiskt taget en främling.

"De överblivna pengarna? Ja, jag behåller en del för mig själv, såklart, men jag tänker skänka bort det mesta av det som finns kvar. En del av det är också en mild hämnd mot min far, för han hade föredragit att sätta sina pengar i brand snarare än att donera till de behövande!" sa kvinnan slutligen.

Advertisement