Han är på väg att åka till tjejen som han chattat med sedan flera månader tillbaka, men hon säger: "Jag är i ett förhållande, jag var bara uttråkad"

av sofia

23 Maj 2022

Han är på väg att åka till tjejen som han chattat med sedan flera månader tillbaka, men hon säger: "Jag är i ett förhållande, jag var bara uttråkad"
Advertisement

Det är allt vanligare nuförtiden att hitta sin "själsfrände" på nätet, genom dejtingsajter och appar. Covid-19-pandemin verkar även ha bidragit till spridningen av dessa kommunikationssystem som har som mål att finna "kärleken". Många kände sig ensamma och fast i hemmet vid den tiden och fann tillfällig lättnad i chattar och samtal med andra. Det är dock inte okej att leka med andras känslor, och huvudpersonen i den här historien har fått lära sig detta på sin egen bekostnad. En tjej som han haft kontakt med under några månader på nätet berättade för honom att hon hade en pojkvän och att de därför inte skulle kunna träffas. Synd bara att killen redan satt i sitt säte på planet, redo att hälsa på henne i en annan stad.

via TikTok / montoya_ft

Han är på väg att åka till tjejen som han chattat med sedan flera månader tillbaka, men hon säger: "Jag är i ett förhållande, jag var bara uttråkad" - 1

Att bli avvisad är ingen rolig upplevelse, men att bli avvisad när man inte förväntar sig det, medan man utför en "stor kärlekshandling" kan vara förödande. Tyvärr var detta just vad Ángel Montoya tvingades uppleva, en sjukgymnast från Guadalajara (Mexiko), som på TikTok berättade hur han var på väg att överraska tjejen som han hade chattat med på nätet i flera månader. Men Valeria, en tjej från Hermosillo, Sonora, hade inte förväntat sig en sådan gest och tvingades avslöja för honom att hon redan var tillsammans med någon annan. När stackars Angel var på väg att lyfta fick han därför det fruktansvärda beskedet att han inte skulle få träffa tjejen som han varit kär i. Vi kan bara föreställa oss den sorg och förnedring som den unge mannen måste ha känt i det ögonblicket.

Advertisement
TikTok / montoya_ft

TikTok / montoya_ft

Killen hade inte berättat för henne att han skulle besöka henne och det var därför Valeria avslöjade det för honom i sista minuten när hon insåg att Angel verkligen hade tagit ett flygplan för att åka och besöka henne: "Åh, vad synd, verkligen. Förlåt men jag tror inte att vi kan träffas. Sanningen är att jag har en pojkvän och under pandemin var jag väldigt uttråkad och... vad synd, verkligen." Angels profilvideo har blivit så populär att vi är säkra på att både Valeria och hennes pojkvän har sett den!

TikTok / montoya_ft

TikTok / montoya_ft

Men nu var skadan redan skedd: Angel var på väg att landa i en annan stad där han inte kände någon, men han bestämde sig ändå för att passa på att besöka platsen och ha så roligt som möjligt den kvällen. Han gick till en mässa, där han vann en nalle och det var här några tjejer som hade märkt att han var ensam närmade sig för att prata med honom. Allt filmades och lades ut på TikTok, där många användare uttryckte sin solidaritet med Angel och berättade för honom att de skulle hjälpa till att betala kostnaden för flygbiljetten.

Innan du gör stora gester som denna är det viktigt att försäkra sig om vem man har att göra med först, även om man självklart inte kan vara helt säker förrän man träffar den andra personen på riktigt.

Har du någonsin gjort en så vacker gest av kärlek?

Advertisement