En mamma kritiseras för att hon går ut i pyjamas när hon lämnar sina barn till skolan: hon ger svar på tal

av sofia

21 Maj 2022

En mamma kritiseras för att hon går ut i pyjamas när hon lämnar sina barn till skolan: hon ger svar på tal
Advertisement

Jodie Palmer är en 34-årig arbetande kvinna och en outtröttlig trebarnsmamma. Även om hon försöker vara en positiv förebild för sina barn, har folk stämplat henne som en dålig mamma som är "lat" och till och med "äcklig", eftersom hon ibland följer sina barn till skolan iklädd pyjamas. Att kvinnan bär pyjamas under jackan verkar vara en orsak för att ge henne en negativ bedömning. Som Jodie själv påpekade är det dock precis tvärtom: det är just för att hon är en hängiven mamma och absolut inte vill att hennes barn ska komma försent till skolan som hon går ut i sin pyjamas. Det är hennes barn som har högsta prioritet.

via Mirror

🚙 Beep Beep 🚗 Back on the road again this morning 🙂

Pubblicato da Jodie Palmer su Mercoledì 23 giugno 2021

Jodie blev mycket upprörd när hon läste kritiken mot henne från andra föräldrar eller främlingar som såg henne följa sina barn till skolan iklädd pyjamas. Förutom att känna sig attackerad utan anledning av okända människor, underströk Jodie att hennes beteende var missförstått: "Jag är inte en dålig mamma för att jag går ut i pyjamas, jag går ut i min pyjamas för att jag försöker vara en bra mamma." Sedan brukar Jodie faktiskt inte gå hemifrån i sin pyjamas, men hon förklarade att hon gjorde det under de där särskilt svåra dagarna: efter en sömnlös natt med sin ettåriga bebis vaknade hon sent och detta gjorde att hon inte hade tid att klä på sig. Hon beskriver själv händelsen så här:

"Folk tittar på mig och tror att jag är lat eller att jag inte tar hand om mig själv eller att jag är ett dåligt föredöme för mina barn. Men det är raka motsatsen. Jag hade varit uppe i stort sett hela natten med min ettåriga son. Jag hade fått mindre än ett par timmars oavbruten sömn. Men jag gick ändå upp, gjorde mina barn redo för skolan och såg till att de kom i tid. Jag hade helt enkelt inte tid för mig själv, men det är okej eftersom min prioritet är mina barn och inte hur främlingar ser på mig."

Advertisement

My team 💕

Pubblicato da Jodie Palmer su Venerdì 30 aprile 2021

Enligt Jodie är det de vuxna som har problem med hennes morgonklädsel, eftersom barnen inte bryr sig, de skäms inte och de tänker ärligt talat inte ens särskilt mycket på saken. "Sedan när är det att vara mamma på heltid något att skämmas över och något att fälla kritiska kommentar om på nätet?" säger Jodie, "Jag önskar bara att folk inte skulle döma främmande människor som försöker klara livet på något sätt och försöker göra det så gott de kan, för sin familjs skull."

Nature walk 🥰

Pubblicato da Jodie Palmer su Lunedì 30 agosto 2021

Slutligen vill Jodie ge några råd till alla dem som på gatan tidigt på morgonen ser en mamma i pyjamas: "Nästa gång du ser en mamma i pyjamas, varför ler du inte mot henne istället för att döma henne? Hon går förmodligen igenom en svår period, men hon ser ändå till att hennes barn kommer till skolan och är det inte det som räknas egentligen?".

Advertisement