"Jag ser ut som en snigel jämfört med min snygga pojkvän, men han älskar mig och skulle aldrig vara otrogen"

av sofia

24 Maj 2022

"Jag ser ut som en snigel jämfört med min snygga pojkvän, men han älskar mig och skulle aldrig vara otrogen"
Advertisement

Att hitta sin tvillingsjäl är ingen självklarhet för alla, framför allt är det svårt att detta sker i samband med kärlek vid första ögonkastet. Ändå finns det fall där allt detta händer så snabbt att det verkar nästan omöjligt. Huvudpersonen i den här historien vet detta mycket väl. En sommar då hon åkte till Kanarieöarna för att arbeta, träffade hon mannen i sitt liv.

De två ungdomarna pratade för första gången av en ren slump och har aldrig lämnat varandra sedan dess. Låt oss ta reda på hur deras kärlek föddes.

via The Sun

Hon heter Hazel McBride och han heter Paul Barez, båda är 29 år gamla och bor i Nederländerna. Kärleksparet träffades för första gången på Teneriffa där hon arbetade, medan han var på semester med en grupp vänner. "Vi träffades sommaren 2016. - berättar tjejen - När jag såg honom trodde jag att han var för snygg för mig, men jag hade inget att förlora, så jag gick fram till honom. Jag plockade fram min fräckaste sida, tog en lapp och sa 'här, det här är mitt nummer', gav honom en puss på kinden och gick. Dagen efter var jag alldeles uppspelt och blev ännu mer glad när han kontaktade mig för att träffas".

Sedan det andra mötet har paret aldrig skilts åt, åtminstone inte känslomässigt. De var faktiskt ifrån varandra under en period då de inte bodde i samma stad. Efter semestern på Teneriffa återvände faktiskt Paul till Nederländerna, medan Hazel i slutet av säsongen återvände till Skottland. Men känslorna som föddes mellan dem var så starka att de inte lät avståndet stå ivägen och fortsatte att träffa varandra. 

Ibland hos henne, ibland hos honom och ibland på semesterställen har paret fortsatt träffa varandra och hålla kärlekens låga vid liv. Allt detta tills hon bestämde sig för att lämna allt och flytta in hos honom.

Advertisement

"Det hela gick väldigt snabbt mellan oss och var stundtals otroligt. – erkänner Hazel – Han är dessutom fruktansvärt snygg och i början kunde jag inte tro att han hade valt mig. När vi gick ut såg jag att andra kvinnor tittade på honom trollbundna och jag var säker på att de i det ögonblicket undrade hur han kunde vara med någon som jag. En 'snigel' jämfört med honom. Men det var så och att de tittade på honom störde mig aldrig egentligen. Jag litar på honom och jag vet att han aldrig skulle vara otrogen mot mig, trots alla kvinnor runt honom."
 
Händelseförloppet är ett bevis på detta. Efter flera års dejtande bad Paul Hazel om att gifta sig med honom. En historia som inte skulle ha lett någon vart, enligt de som sa att han var för snygg för henne. Lyckligtvis påverkade detta inte paret.
 
Att älska en person innebär ju trots allt också att gå bortom utseendet och se vad som finns på djupet efter det att man lärt känna någon och älskar dem. Sedan är ju dessutom Hazel också väldigt vacker och tillsammans utgör de ett mycket attraktivt par.
 
 
 

"När vi gick ut med förhållandet officiellt på sociala medier var det många som inte trodde på det och frågade mig hur jag hade lyckats få en så snygg kille. - fortsätter vår huvudperson att berätta - Enkelt: Jag ville ha en stilig man och jag hittade honom".

Hazel skämtar mycket om de utseendemässiga skillnaderna mellan henne och Paul, men hon gör det för att hon är säker på det de känner för varandra och att han otvivelaktigen är hennes tvillingsjäl.

Har du också träffat dina drömmars man och lyckats gifta dig med honom?

Advertisement