Bebisens mjölk tar slut mitt i natten, men 2 poliser köper den till henne (+VIDEO)

av sofia

23 Maj 2022

Advertisement

Även om amning är en naturlig förmåga hos kvinnor, finns det ett fåtal kvinnor som av medicinska skäl inte lyckas producera tillräckligt med mjölk och tvingas förlita sig på ersättning. Shannon Bird, en mamma till 5 barn som bor i Utah (USA), har aldrig haft problem med mjölkproduktionen, men hon var tvungen att be om hjälp mitt i natten eftersom hennes sex veckor gamla bebis grät och det plötsligt inte kom ut en enda droppe mjölk. Mamman hade ingen ersättning hemma och hennes man var utanför stan. Panikslagen slog kvinnan det nationella nödnumret. Som tur var fanns det en trevlig polis i andra änden av luren som svarade på det samtalet.

via CNN

Klockan 2:12 på morgonen började Shannons bebis gråta oavbrutet, hungrig och redo för nattmatning. Av någon oförklarlig anledning insåg Shannon dock att hon inte producerade någon bröstmjölk vid den tidpunkten - något som aldrig hade hänt henne med något av hennes tidigare barn. Efter några minuter insåg Shannon att hon inte ens hade tillgång till modersmjölksersättning i huset, för att stilla sin dotters hunger och skrik - vilken fruktansvärd otur. Kvinnan visste i det ögonblicket inte hur hon skulle agera eftersom hennes man var hemifrån i affärer och hennes andra barn låg och sov. Grannarna svarade henne inte, så den enda lösningen hon kom på var att ringa polisen och be om hjälp.

Advertisement

Wikimedia / Not the actual photo

De två poliserna Brett Wagstaff och Konner Gabbitas svarade på denna begäran om hjälp, men när de läste på lappen att nödsituationen var mjölkbrist gick de för att köpa en liter mjölk i en närbutik och dök sedan upp hemma hos Shannon. Tyvärr kan bebisar inte dricka vanlig komjölk, som inte är särskilt näringsrik för dem, utan behöver bröstmjölksersättning. Vid det tillfället trodde Shannon dock att hon kunde gå och köpa mjölk om polisen bara hade stannat kvar och vaktat barnen, som annars skulle vara ensamma hemma, men något bättre hände. De två poliserna erbjöd sig att själva gå och köpa mjölken och komma tillbaka för att leverera den till henne personligen.

"Det är samma typ av mjölk som vi gav min dotter när hon föddes i början, så låt oss hoppas att den inte heller gör hennes mage upprörd", sa polisen som även är trebarnspappa, till Shannon när de väl kom hem till denna mamma i svårighet. Shannon tackade dessa två "änglar i uniform", utan vilka hon inte skulle ha vetat hur hon skulle överleva den natten. Bra jobbat!

Advertisement