En pappa blir rörd när dottern ger bort sitt pris till en av sina medtävlande

av sofia

23 Maj 2022

En pappa blir rörd när dottern ger bort sitt pris till en av sina medtävlande
Advertisement

Barn lyckas alltid överraska oss, detta går inte att förneka. I de mest olikartade situationerna lyckas de plocka fram sina bästa sidor och utföra gester som ingen vuxen kanske skulle göra. Med sin uppriktighet, rena själ och vänlighet följer de sina små hjärtan och lyckas göra rätt val. Något som tröstar och gör en annan person glad, precis som det som hände i berättelsen vi nu ska berätta om.

I det här fallet var det en liten tjej som gjorde en väldigt altruistisk gest mot en jämnårig. Låt oss kika på vad som hände tillsammans.

via Tik Tok/chilinypikinoficial

Tik Tok/chilinypikinoficial

Tik Tok/chilinypikinoficial

Den lilla huvudpersonen i denna berättelse heter Alexa och bor med sin familj i Mexiko. På en helt vanlig dag under ett evenemang för barn deltog den lilla flickan i en danstävling tillsammans med en vän till henne.

Uppkallade på scenen av två clowner som underhöll gästerna, utförde de två barnen en improviserad dans och de var båda väldigt duktiga. Skillnaden mellan dem? Hon kunde röra sig fritt, till skillnad från sin partner som tyvärr var mer beggränsad på grund av sitt handikapp.

I slutet av tävlingen bad de två clownerna publiken att utse en vinnare. Applåderna gav vinnartiteln till Alexa och hon fick ett diplom och en leksak som pris och det var här som något extraordinärt hände.

Advertisement
Tik Tok/chilinypikinoficial

Tik Tok/chilinypikinoficial

Eftersom hennes vän inte hade dansat lika bra på grund av sitt funktionshinder, bestämde sig den lilla flickan för att dela med sig av sina två utmärkelser. Hon gick fram till honom och räckte honom leksakssvärdet hon just fått.

Gesten åtföljdes av en stående ovation från publiken, clownernas kram och komplimanger och framför allt tårar från barnets pappa. Medan han satt i publiken blev den här mannen synbart rörd av sin dotters generositet och altruism.

Videon av föreställningen och utbytet mellan de två barnen spreds snabbt på webben och blev viralt. Visningarna har skjutit i höjden och likaså kommentarerna. Många sa att pappans glädjetårar inte bara handlade om Alexas gest, utan också om det arbete han själv gjort som förälder. Och detta är något som aldrig bör underskattas.

Tik Tok/chilinypikinoficial

Tik Tok/chilinypikinoficial

Det stämmer verkligen att barn alltid lyckas överraska oss och att de ibland tar oväntade initiativ, men det också sant att det bakom dessa beteenden finns det engagemang, hårt arbete och en uppfostran som deras föräldrar har förmedlat. Man bör därför inte bara hylla henne för att hon utfört en underbar gärning, utan också den där pappan med ögonen fulla av tårar som har hjälpt till att forma sin dotter till en god och generös människa.

Ett ögonblick som kommer att finnas kvar, hoppas vi av hela vårt hjärta, i minnet av alla närvarande och alla som har sett och delat videon. En stor applåd till denna vackra lilla flicka och även till hennes pappa.

Advertisement