Hon hade alltid velat bli farmor, efter 17 år gick hennes dröm i uppfyllelse

av sofia

22 Maj 2022

Hon hade alltid velat bli farmor, efter 17 år gick hennes dröm i uppfyllelse
Advertisement

Vad kan man göra för att uppfylla en familjemedlems största önskan? Kanske har många av oss ställt denna fråga till oss själva och sökt den bästa lösningen för att göra någon som står oss nära så lycklig som möjligt. Men vad händer om en kvinnas eller mans största dröm är att bli mor- eller farförälder? I det här fallet kan det dra ut lite på tiden och man riskerar att få vänta lite längre. Vi vet mycket väl att det att skaffa barn inte är ett beslut som bör fattas plötsligt och utan eftertanke, utan istället är något man bör överväga väl och enbart göra om man verkligen är säker på att man vill det. Detta beslut kan självklart inte fattas av de blivande mor- eller farföräldrarna öven om en del av dem inte vill något hellre än att få ett litet barnbarn att leka med och skämma bort.

För kvinnan vi vill prata med dig om idag var det precis så. Hon längtade verkligen efter att bli farmor, men hon fick vänta länge innan denna stora överraskning kom. Nedan berättar vi vad hennes son och svärdotter gjorde för att ge henne en minst sagt ovanlig gåva på sin födelsedag.

via Tik Tok/bethcory

Tik Tok/bethcory

Tik Tok/bethcory

Beth Cory, svärdotter till huvudpersonen i denna berättelse, lade upp en video på Tik Tok där ett mycket känsloladdat ögonblick som hon upplevt tillsammans med sin svärmor förevigades.

På bilderna ser vi den äldre kvinnan medan hon på sin födelsedag sitter vid ett bord på en restaurang och förbereder sig för att öppna ett paket från sin son och svärdotter. Påsen i fråga innehåller tre små presentförpackningar.

Det första paketet som kvinnan tar fram innehåller ett paket med hennes favoritlakritsgodis. Glad över att ha fått det fortsätter kvinnan, enligt Beths instruktioner, med det andra.

Advertisement
Tik Tok/bethcory

Tik Tok/bethcory

När pappret är borttaget ser vi en liten barnbok i hennes händer. Samtidigt som hon berättar om hur mycket hon tycker om denna typ av böcker och i synnerhet den hon precis fått, tar svärmorn fram det tredje och sista paketet, det viktigaste av dem alla.

Hon öppnar det och det hon ser gör henne mållös. Det sista paketet innehåller en liten babytröja och detta kan ju bara betyda en sak: hon kommer att bli farmor!

Hennes största önskan var på väg att gå i uppfyllelse och hon kunde inte låta bli att brista ut i tårar för de starka känslor och den glädje som hon upplevde. Enligt Beth hade hennes svärmor väntat på det ögonblicket i cirka 17 år och efter all denna tid hade hon och hennes man äntligen möjligheten att överraska henne och göra henne glad.

Tik Tok/bethcory

Tik Tok/bethcory

Att bli farmor var hennes största önskan och tack vare kärleken mellan hennes son och svärdotter gick denna dröm i uppfyllelse. Vi är säkra på att hon kommer att bli en underbar farmor, hennes ögon och den lycka som hon kände i det ögonblicket säger verkligen allt, håller du inte med?

Advertisement