"Ingen annan får ha vitt på sig, jag vill inte ha några barn närvarande och inte bli stressad" en blivande bruds regler

av sofia

19 Maj 2022

"Ingen annan får ha vitt på sig, jag vill inte ha några barn närvarande och inte bli stressad" en blivande bruds regler
Advertisement

Varje liten flicka, tjej eller kvinna föreställer sig och fantiserar om sin bröllopsdag. Det finns de som anser att detta är ett av de viktigaste ögonblicken i deras liv och kan bara tänka på det datumet och alla detaljer som kommer att känneteckna det. Allt från klänningen, vidare till ceremonin, mottagningen och sedan, gåvor, konfetti, dekorationer, brudbuketten och så vidare. Allt måste vara så perfekt som möjligt för att fira en händelse som förhoppningsvis kommer att bli kvar i minnet och i hjärtat hos både makarna och gästerna. För att allt detta ska kunna ske och ceremonin ska kunna bli nästan felfri krävs det att man investerar mycket pengar. Men vad händer om något går fel trots alla förberedelser och alla spenderade pengar?

För huvudpersonen i denna berättelse finns det inget utrymme för överraskningar och oförutsedda händelser på hennes bröllopsdag. Av den anledningen har hon gjort upp en lista med strikta regler som alla måste följas. Låt oss kika på listan tillsammans.

via Tik Tok/kennedymarks

Tik Tok/kennedymarks

Tik Tok/kennedymarks

Kennedy Marks är den blivande bruden som har bestämt sig, genom att publicera en video på Tik Tok, att göra det tydligt för alla vilka regler som måste följas på hennes bröllopsdag. Inte en, inte två, inte tre, utan 13 precisa och detaljerade regler som inte lämnar något utrymme för tvivel. Vad ber den här tjejen om? Som första regel får ingen annan, inte ens tärnorna, bär en vit klänning. Hon måste sticka ut och ingen ska ens på sikt missförstå vem som är huvudpersonen den dagen.

"Jag vill absolut inte ha barn närvarande, om det inte har skett en överenskommelse tidigare. - säger tjejen - jag älskar barn, märk väl, men jag vill inte att det ska skrikas, hoppas eller springas på dansgolvet medan jag gör min första dans". Hon är noggrann med att vara tydlig, eftersom hon förutom att sätta upp regler även ger en exakt förklaring till skälen bakom sin begäran.

Advertisement
Tik Tok/kennedymarks

Tik Tok/kennedymarks

Ingen får ta med personer som inte har bjudits av makarna, så någon plus one är inte ett alternativ, särskilt om det är någon som paret inte känner. "Jag vill inte ha tråkiga människor, jag kräver att det inte finns några mobiltelefoner för jag vill inte ha något krångel, alla måste vara artiga mot personalen annars kommer jag att sparka ut dem och ingen behöver göra personliga meddelanden, särskilt i mikrofonen, annars riskerar jag att hamna i skymundan och det vill jag absolut inte” .

Kort sagt, det får inte finnas några oplanerade händelser och hon, på sin höjd brudgummen, måste vara den obestridda stjärnan under hela dagen. "Och sedan får ni inte stressa mig! - upprepade hon igen - Om du har något att säga, prata med min mamma, inte med mig".

Trots att ingen ännu har friat till Kennedy och hon inte har någon ring på fingret har hon väldigt tydliga idéer om vad hon vill eller inte på sitt bröllop och beslutat att offentliggöra det i god tid för att förbereda alla, vänner och släktingar. Ingen kommer att kunna säga att de inte har blivit informerade och bli förvånade om de sparkas från dansgolvet eller skickas iväg för att de dök upp med sina barn.

Reglerna och hon talar ju tydligt och förutom personlig smak ligger något annat bakom: pengar. Med tanke på att kostnaderna för bröllopet inte direkt kommer att vara de lägsta, tolererar kvinnan inga misstag och ingenting får förstöra den speciella dagen.

Tik Tok/kennedymarks

Tik Tok/kennedymarks

Självklart fick inlägget många kommentarer, alla väldigt olika varandra. Det finns de som håller med henne och skulle välja samma regler som hon gjort på sina egna bröllop och de som istället tycker att de är för pretentiösa. "Det är också din mans fest, du kan inte välja allt själv" - lyder en kommentar, men vem vet om Kennedy har missat denna lilla detalj och planerar att bestämma allt enbart efter sina egna behov och sin egen smak.

I så fall hoppas vi att hon hittar rätt person som älskar henne och som också är villig att acceptera alla hennes "regler".

Advertisement