Föräldrarna slänger ut sin adopterade son när de får ett eget barn: "De ville inte ha mig längre"

av sofia

26 Maj 2022

Föräldrarna slänger ut sin adopterade son när de får ett eget barn: "De ville inte ha mig längre"
Advertisement

Adoptioner är alltid ett mycket känsligt ämne och en komplicerad situation. I vissa fall följer processen en rak och enkel väg, medan det i andra fall blir komplicerat och särskilt för barn, öppnar sig svåra kapitel i deras tillvaro. Exakt vad som hände med killen vi nu ska berätta om.

Idag är han en framgångsrik 30-årig ung man, men hans förflutna har inte varit det enklaste särskilt inte när det gäller allt det som är kopplat till hans adoption. Låt oss kika på hans historia.

via Karlos Dillar

Karlos Dillard är en briljant advokat och författare som, innan han blev berömd, gick igenom en mycket svår period. En av dessa perioder, som präglade större delen av de första levnadsåren, handlar om fosterhem och adoption.

Född i Detroit av föräldrar som inte hade det särskilt bra ställt ekonomiskt, upplevde huvudpersonen i denna berättelse svåra och traumatiska ögonblick i barndomen. Bristen på pengar och en fast punkt i tillvaron gjorde att Karlos och hans fyra syskon kom in i adoptionssystemet. Därefter fanns det, enligt vad mannen berättar i olika intervjuer, inte ett enda ögonblick av lugn och ro för honom, åtminstone förrän han nådde en mogen ålder.

"Det var väldigt svåra år för mig. Sedan socialtjänsten tog hand om min situation har jag blivit anförtrodd åt ett 30-tal olika familjer. - säger Karlos - jag var ett speciellt barn, det erkänner jag. Den starka omväxlingen i mitt tidiga liv hade skapat trauman som påverkade mitt beteende och detta var inte okej för många av mina adoptivföräldrar."

Advertisement

Thinking about my mommy today. Even with all of her flaws and mistakes in life she always apologized and found a way to...

Pubblicato da Karlos Dillard su Mercoledì 2 settembre 2020

Den unge mannens berättelser avslöjar all smärta han upplevde och samtidigt behovet av att hitta fotfäste i livet, en livlina som skulle ha stoppat den virvelvind som han befann sig i. Vid 8 års ålder verkade det som att han hade funnit detta fotfäste.

En familj med två föräldrar redo att ta hand om ett olyckligt barn och ge honom all nödvändig kärlek och omtanke, synd bara att saker och ting inte gick åt rätt håll. Dessa två adoptivföräldrar hade beslutat att adoptera honom efter det att de fått reda på att de inte kunde få barn på naturlig väg barn. Detta påverkade självklart relationen med Karlos och gjorde att de utvecklade en negativ inställning till honom. Ett beteende som förvärrades när adoptivmamman några år senare lyckades bli gravid och helt klippte alla känslomässiga band med vår huvudperson.

"Vid 15 års ålder sa de till mig att de inte ville ha mig längre och kastade ut mig ur huset. - säger Karlos - De fick sitt biologiska barn och jag var homosexuell, vilket var kränkande för två religiösa och konservativa föräldrar. Så jag började återigen vandra från ett hus till ett annat och från en soffa till en annan. Men trots allt gav jag inte upp och jag fortsatte att leva, studera och jag hittade sakta min väg i livet och min partner Kristopher ".

Tack vare sin mans hjälp kunde Karlos komma i kontakt med sin biologiska mamma och sina syskon. Allt han upplevt genom åren berodde också på hans mammas misstag, men de lyckades reda ut allt och finna det lugn som de förlorat många år tidigare. Tyvärr dog hans mamma och syster några år senare och han förlorade två mycket viktiga personer för andra gången i sitt liv. Men, inte ens i detta fall lät han sig avskräckas, tvärtom, gjorde han något för andra människor.

Karlos Dillard

Karlos Dillard

För att förhindra att andra barn ska behöva hamna i liknande situationer, samlade han sina memoarer i en bok, Wards of the State: A Memoir of Foster Care, där han berättar om sin erfarenhet och ger förslag till framtida adoptivföräldrar om vad man bör göra och inte. med ett fosterbarn.

"För mig var det svårt, men jag vill berätta om mig själv för att ge hopp och lysa upp någon annans väg. - förklarade Karlos - Jag hoppas att alla, socialsekreterare och adoptivföräldrar, förstår att det är viktigt att först och främst lyssna på barnen. Det är de som är i svårighet och deras ord, deras beteende, är inget annat än små och ofarliga rop på hjälp som aldrig bör underskattas.

Denna kille har verkligen visat all sin styrka och sitt mod och framför allt vill vi ge honom ett stort tack för att han påpekade hur viktigt det är att aldrig ge upp.

Advertisement