Hyresgästen lämnar 3 ton sopor i huset och säger till husägaren att behålla de 400 punden han betalat i förskott: "Du kommer att behöva dem"

av sofia

17 Maj 2022

Hyresgästen lämnar 3 ton sopor i huset och säger till husägaren att behålla de 400 punden han betalat i förskott: "Du kommer att behöva dem"
Advertisement

Det finns tusen anledningar till varför en person låter det gå så långt att den inte längre ens kan städa sitt hus på ytan, och alla dessa orsaker är vanligtvis relaterade till psykiska problem. Depression eller andra tillstånd som är svåra att övervinna utan hjälp utifrån kan göra en människa så nedstämd att hushållning och personlig hygien blir lidande. Mr. Locking hade alltid hyrt ut sin egendom till samma hyresgäst under de senaste 5 åren, förlitat sig på en byrå, men han hade aldrig kunnat föreställa sig att han skulle hitta huset översvämmat med massor av sopor.

via Facebook / Lee Glasnant Locking

Vad får en person att samla enorma mängder sopor i sitt hem? Detta är ännu inte helt tydligt, men en sak som är säker är att dessa människor verkligen riskerar sin hälsa. Lee Locking, den 56-årige ägaren till en hyresfastighet, blev chockad när han hittade sin lägenhet täckt av sopor: matrester, burkar och kattavföring hopades i varje hörn av huset. Mr. Locking hade förlitat sig på en uthyrningsbyrå och under de senaste 5 åren hade husnycklarna alltid varit i händerna på samma person.

Advertisement

Hyresgästen hade till och med skrivit till Mr Locking att han inte ville ha tillbaka förskottet på £400, eftersom hyresvärden skulle ha behövt de pengarna för att städa upp ordentligt efter honom. I verkligheten, när man tittar på de chockerande bilderna av huset, kommer det att behövas mer än 400 pund för att rensa bort allt skräp och göra om större delen av badrummet och köket.
 
 
 
 

Som det framgår av bilderna som ägaren själv lagt upp på Facebook hade en stor mängd sopor, gamla kläder, mat och flaskor hopats i varenda rum i huset.

Mr. Locking berättade i chock när han upptäckte det trgiska tillståndet hans hus var i: "Varje rum är fullt av skräp. Jag kan inte gå någonstans utan att känna att jag behöver ta en dusch direkt efteråt." Mannen tillade: "När jag först återvände till huset hade jag tagit med mig hunden. Jag öppnade dörren och lukten som kom ut var det första som slog mig. Jag tittade uppför trappan, stängde dörren och satte tillbaka min hund i bilen, för jag kunde inte släppa in honom där."

Förutom att ta bort skräpet kommer huset att behövas fräscha upp, mattorna behöver bytas och badrummet och köket behöver göras nytt. Köket är givetvis den plats i huset som tenderar att bli smutsig lättare, tillsammans med badrummet, och den onormala ansamlingen av sopor har bara bidragit till att skapa ett ännu värre tillstånd.

Mr. Locking är rasande på byrån som i 5 år har inkasserat 12 % tack vare honom: "Jag har fått höra att det finns minst tre eller fyra ton sopor att rensa. Jag har lust att avsluta vårt samarbete. Jag känner mig riktigt irriterad och arg över att jag har låtit dem sköta min egendom de senaste fem åren och det här är tillståndet i vilket jag har fått tillbaka huset."

First trip of the year

Pubblicato da Lee Glasnant Locking su Lunedì 18 aprile 2022

Att hitta den perfekta hyresgästen är alltid en fråga om tur, men ingen hyresvärd kan väl någonsin förvänta sig att hitta huset i detta skick!

Advertisement