"Min fru skäms över sin lilla diamantring och föredrar att använda en gummiring"

av sofia

22 Maj 2022

"Min fru skäms över sin lilla diamantring och föredrar att använda en gummiring"
Advertisement

Hur väljer man en ring till sin flickvän? Det finns förstås ingen exakt regel, men för många män är det svårt att känna till sin partners smak. Ska man välja en stor, liten, i gult eller vitt guld, i silver, kort sagt, alternativen är många och du kan riskera att göra fel. Låt oss dock säga att en kvinna, istället för att haka upp sig på egenskaperna hos ringen hon fick, borde ha uppskattat gesten och framför allt den dolda meningen bakom detta föremål.

Vilket tyvärr inte kvinnan vi ska berätta om gjorde. Enligt vad mannen berättade på sociala medier skulle hustrun inte ha gillat hans gåva, till den grad att hon ersatte den med något väldigt "originellt". Låt oss tillsammans kika på vad som hände.

via TikTok/tiktokarash

TikTok/tiktokarash

TikTok/tiktokarash

"Min fru skäms över sin "lilla" trekarats diamantring och föredrar att bära den här saken gjord av gummi" - det här är titeln på videon som Arash, maken som är huvudpersonen i den här historien, lade upp på sin Tik Tok. Uppenbarligen blev hans partner inte imponerad av ringen som hon fick i present. Den hade tydligen varit för liten för henne och till och med pinsam att bära.

Videon fick över 15 miljoner visningar och kommentarerna från andra användare var många. Många trodde först att det var ett skämt, men Arash underströk att hans historia inte är något annat än ren verklighet.

Hustrun skämtade inte när hon yttrade dessa ord: "Ingen lade märke till min ring eftersom den är för liten. Annars skulle vem som helst ha kommenterat, men det gjorde de inte."

Advertisement
TikTok/tiktokarash

TikTok/tiktokarash

Vad gjorde kvinnan vid det här laget? Hon ersatte den och det alternativ som valdes var något bisarrt. Istället för diamanten på 3 karat valde frun faktiskt en enkel gummiring. Ja, ett leksaksföremål för att ersätta en viktig gåva från hennes man.

Användarna som läste denna berättelse hade mycket att säga om saken i kommentarerna. "Låt henne vara. Om hon bryr sig mer om föremålet än relationen, så är hon inget för dig." – lyder en kommentar.

"Nästa gång, tillsammans med ringen, ge henne en skilsmässoansökan" - tycker en annan och återigen - "Du förtjänar mer, kanske en kvinna som verkligen uppskattar det du gör, utöver priset och antalet karat".

TikTok/tiktokarash

TikTok/tiktokarash

Kommentarer och råd som visar solidaritet med denna man och som inte alls är överens med kvinnans beteende. Hon borde faktiskt inte ha ägnat så mycket uppmärksamhet åt storleken, utan istället borde hon ha fokuserat på sin partners känslor och det som fick honom att göra en sådan gest.

Vad tycker du? Håller du med denna kvinna om hennes val?

Advertisement