De stämmer sin som på 500 000 pund för att han fortfarande inte har låtit dem bli farföräldrar: "Vi vill ha ett barnbarn"

av sofia

20 Maj 2022

De stämmer sin som på 500 000 pund för att han fortfarande inte har låtit dem bli farföräldrar: "Vi vill ha ett barnbarn"
Advertisement

Människor måste kunna känna sig fria att välja om de ska skaffa barn eller inte, men en del föräldrar verkar sätta stor press på sina vuxna barn när det gäller den här frågan. Det finns flera anledningar till att välja att inte skaffa barn, och en av dessa inkluderar även hälsorelaterade problem. Sanjiv Ranjan Prasad och hans fru Sadhana Prasad vill dock ha ett barnbarn till varje pris, särskilt efter att ha spenderat tusentals pund för att låta sin son studera utomlands, gifta sig på en lyxig ort och i praktiken tillåta honom att bygga upp ett underbart liv på deras bekostnad. Dessa föräldrar, som inte har det bra ställt ekonomiskt, har beslutat sig för att stämma sin son och svärdotter, på en orimlig summa. Detta skulle enligt dem vara ersättningen för att inte ha fått barnbarn ännu.

via Independent

"My son has been married for six years but they are still not planning a baby"

Pubblicato da The Mirror su Giovedì 12 maggio 2022

"Min son har varit gift i sex år men planerar ännu inte att skaffa barn med sin fru. Om vi åtminstone hade ett barnbarn att umgås med, skulle vår smärta bli mer uthärdlig", sa mannens föräldrar. Men vilken smärta pratar de om? Föräldrarna förklarade att de är mitt uppe i en ekonomisk kris, en jobbig situation som de skulle vilja ta sig ur, med tanke på att de under hela sitt liv har betalat allt för sitt barn. Sonen, som gifte sig 2016 tack vare mamma och pappas pengar, har ännu inte "belönat" dem med ett barnbarn.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Om barnbarnet inte kommer vill de lösa det på laglig väg: mannens föräldrar har beslutat att stämma honom på totalt 500 000 pund. En otroligt hög siffra, som sonen måste dela med sin fru eftersom föräldrarna faktiskt också har stämt svärdottern. Pojkens pappa hävdar att hans svärdotter och familj har total kontroll över hans sons pengar, och att de själva sagt åt paret att inte skaffa barn.

Med denna ursäkt skulle mannens föräldrar vilja få tillbaka lite av de pengar som de "investerat". Båda är självklart medvetna om att någon inte kan tvingas skaffa barn och de har därför istället begärt ersättning i form av pengar.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Man gör många uppoffringar för sina barn, inklusive att betala för deras utbildning och välbefinnande, men det här föräldrarparet är inte nöjda med detta val, kanske för att deras son efter alla dessa år och pengar har tagit avstånd från dem. Som pappan själv förklarat fick han stå för kostnaden av en bröllopsmottagning på ett femstjärnigt hotell, en lyxbil och för de nygifta paret, samt makarnas smekmånad utomlands. Allt detta, utan att beakta det faktum att han tillät sin son att studera i Usa. Totalt har Prasad spenderat hela 250 000 pund på sin son och ber nu om att få ersättning både känslomässigt och ekonomiskt.

Frågan måste fortfarande diskuteras i domstol, men nyheten har redan spridits världen över... Vad tycker du?

Advertisement